dehdar1999 60 ارسال شده در 20 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2019 با درود و خسته نباشید هنگام فلش huawei TIT-U02 به ارور !Storge type mismatch برخوردم شرح کامل خطا این بود: !Storge type mismatch scatter storage type is HW_STORAGE_EMMC target storage type is HW_STORAGE_NAND با رام های مختلف چک کردم و همچین از SP flash tool ورژن 5 و 3 استفاده کردم در SP flash tool v3 ارور شماره 4032 میده. دوستان عزیز به نظر شما مشکل کجاست و راه حل شما چیه؟؟ دنیــــــا... دو روزه نه بیشتر! لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 20 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2019 ارور 4032 میتونه ایراد از کابل usb باشه کانکتور usb خود usb یا مسیر چک بشه که مشکلی نداشته باشه باطری چک بشه شارژ باطری بالا باشه امیدوارم مفید باشه براتون لینک ارسال
SYS113 66 ارسال شده در 20 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2019 من فکر میکنم داره میگه نوع حافظه ای که توی فایل اسکاتر تایین شده با حافظه ای که روی گوشی هست تفاوت داره توی اسکاتر سرچ کن ببین HW_STORAGE_EMMC هست اگه بود جایگزینش کن به HW_STORAGE_NAND و سیو کن و مجدد اسکاتر رو بده به فلش تول و تست کن لینک ارسال
dehdar1999 60 ارسال شده در 23 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2019 متاسفانه جواب نگرفتم دنیــــــا... دو روزه نه بیشتر! لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 24 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2019 درود در در ۱۳۹۸/۸/۲۹ در 00:59، dehdar1999 گفته است : ارور !Storge type mismatch یک رام اصلی دیگه نیز تست کنین ، از سایتی مطمعن دانلود کنین . sp flash tool رو یک بار پاک و مجدد استخراج کن (اکسترکت ) میان فایل انتخابی (اسکاتر ) و حافظه ی دستگاه ناسازگاری هستش ، سعی کنید از آخرین نسخه sp flash toolاستفاده کنید و در صورتی که بتونین سریالشو رایت کنین ، از format all+ download استفاده کنید. " این ?گزینه رو هم حتما تست کنین در در ۱۳۹۸/۸/۲۹ در 01:26، SYS113 گفته است : من فکر میکنم داره میگه نوع حافظه ای که توی فایل اسکاتر تایین شده با حافظه ای که روی گوشی هست تفاوت داره توی اسکاتر سرچ کن ببین HW_STORAGE_EMMC هست اگه بود جایگزینش کن به HW_STORAGE_NAND و سیو کن و مجدد اسکاتر رو بده به فلش تول و تست کن " مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.