مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 سلام عزیزان الا اینترنت ایران اکسس شده و هیچ سایت خارجی بالا نمیاد اینجاست که نیاز به سایت های ایرانی داریم برای یادگیری و هر چی کاشتیم اون رو درو میکنیم اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اگه اینجوری باشه چیزی نکاشته ایم که درو کنیم استاد! اگه چمیرا و z3x و سیگما نباشه شخص بنده بیکار میشم. همه که فلش و frp و فروش نیست شغلشون! لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 الان hde کار نمیده مثلا.....مابقی هم به تبع تعطیل.... irgsm لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 ما بایستی استاد باشیم بتوانیم مستقل باشیم در مهندسی معکوس ,تولید اموزش و همه همکاری کنیم نه اینکه مصرف کننده باشیم معلوم نیست تا کی اینترنت iran access بشه شاید جنگ سایبری صورت گرفت و اینترنت مثل الا ملی شد اونوقت ما باید به دانش خودمان تکیه کنیم. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 الان z3x کار نمیکنه لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 در ضمن من اصلا نمیتونم لایک کنم یا کاربری احتیاج داشت فایل ضمینه کنم لینک ارسال
mohsenfirewall 14 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 دیگه تو سال 2020 هستیم و این حرفای مستقل خودکفا ملی پوچه ... لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 در 6 دقیقه قبل، behroozashrafi گفته است : در ضمن من اصلا نمیتونم لایک کنم یا کاربری احتیاج داشت فایل ضمینه کنم لایک و اپلود مشکلی نداره اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 در هم اکنون، mohsenfirewall گفته است : دیگه تو سال 2020 هستیم و این حرفای مستقل خودکفا ملی پوچه ... از نظر بنده عاقبت صرفا مصرف کنندگی پوچه ما تو ایران کسانی رو میشناسیم که استاد تعمیرات شناخته میشه اما از ابتدایی ترین مباحث شناختی نداره بعدش وقتی کاری رو که قراره انجام بدی سعی کن توش بهترین باشی نه فقط مصرف کننده اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اخه ایلیا جان حرفا میزنیاا.... الان بخوای یه فایل دانلود کنی ....دسترسی نداریم...بشنیم...فایل گوشی خودمو بنویسیم...نمیشه که... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.