AliRezaDellavar 0 ارسال شده در 4 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2019 سلام گوشی سامسونگ J700F/DS وقتی روشن میکنم میره تو دانلود مود بعد اینکه نرم افزار ادین هم گوشی رو نمیشناسه. بنظرتون مشکل از کجاست؟ اینم بگم مشکل از درایور و ادین نیست چون باهاش خیلی گوشی فلش زدم لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 4 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2019 سیستم نمیشناسه یو اس بی رو چک کنید. اینه گوشی مستقیم وارد دانلود مد میشه به احتمال زیاد مربوط به هارد هستش باید فایل بخوره تا مشخص بشه توی همچین مواردی معمولا خطای pit داخل ادین میاد لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 5 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2019 در 23 ساعت قبل، AliRezaDellavar گفته است : سلام گوشی سامسونگ J700F/DS وقتی روشن میکنم میره تو دانلود مود بعد اینکه نرم افزار ادین هم گوشی رو نمیشناسه. بنظرتون مشکل از کجاست؟ اینم بگم مشکل از درایور و ادین نیست چون باهاش خیلی گوشی فلش زدم usb اتصال هست یه سرویس بکن و مسیرهاشم چک کن لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 5 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2019 در 8 ساعت قبل، mohsen20 گفته است : usb اتصال هست یه سرویس بکن و مسیرهاشم چک کن سلام اگه با روش بالا حل نشد کل سوکت رو از برد جدا و روشن کنید اگه به همان حالت بو مشکل از هارد هم میتونه باشه برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 5 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۱۳ در 09:47، AliRezaDellavar گفته است : سلام گوشی سامسونگ J700F/DS وقتی روشن میکنم میره تو دانلود مود بعد اینکه نرم افزار ادین هم گوشی رو نمیشناسه. بنظرتون مشکل از کجاست؟ اینم بگم مشکل از درایور و ادین نیست چون باهاش خیلی گوشی فلش زدم اگه از سالم بودن کلید ها و سوکت اطمینان دارید طبق تجربه بنده دلیل بوت شدن خودکار گوشی توی دانلودینگ و شناسایی نشدن usb اکثرا بخاطر خرابی هارد هستش لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 5 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۱۳ در 09:47، AliRezaDellavar گفته است : سلام گوشی سامسونگ J700F/DS وقتی روشن میکنم میره تو دانلود مود بعد اینکه نرم افزار ادین هم گوشی رو نمیشناسه. بنظرتون مشکل از کجاست؟ اینم بگم مشکل از درایور و ادین نیست چون باهاش خیلی گوشی فلش زدم دوستان درست میگن شما اول برای اطمینان سوکت شارژ رو کامل جدا کن و مسیر یو اس بی رو چک کن اگه باز همینجور بود هارد رو تعویض کن به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
AliRezaDellavar 0 ارسال شده در 5 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2019 طبق گفته دوستان سوکت شارژ رو جدا کردم ولی بازم به دانلود مد میره پس نتیجه میگیرم مشکل از هارد بود ☹️ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.