OREO2018 488 ارسال شده در 31 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2019 با سلام.. گوشی فوق رو ارم بود.تک فایل زدم خاموش شد...به منبع وصل میکنم جریان نمیکشه...میشه راهنمایی کنید بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 31 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2019 در 1 ساعت قبل، OREO2018 گفته است : با سلام.. گوشی فوق رو ارم بود.تک فایل زدم خاموش شد...به منبع وصل میکنم جریان نمیکشه...میشه راهنمایی کنید سلام دوستان عزیز این مدلها رو در حالت عادی بدون فایل BL فلش بزنید و وقتی روی لوگو هستن حتما با مشتری برای خاموشی طی کنید اکثرا مشکل هارد پیدا میکنن و حتی با فلش تک فایل خاموش میشنJ100--J110--J200--J500-- گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 1 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2019 در 6 ساعت قبل، OREO2018 گفته است : با سلام.. گوشی فوق رو ارم بود.تک فایل زدم خاموش شد...به منبع وصل میکنم جریان نمیکشه...میشه راهنمایی کنید به منبع میزنین هیچ جریانی نمیکشه؟ یعنی صفر هست؟ اگه صفر هست همینجور که به منبع وصل هست یه شارژر وصل کنین ببینین جریان داره؟ در غیر اینصورت هراد رو دربیارین دامپ بزنین و بعد بزین روی برد نتیجه رو اعلام کنین تا راهنمایی بعدی به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 1 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2019 در هم اکنون، MR.Shafiei گفته است : به منبع میزنین هیچ جریانی نمیکشه؟ یعنی صفر هست؟ اگه صفر هست همینجور که به منبع وصل هست یه شارژر وصل کنین ببینین جریان داره؟ در غیر اینصورت هراد رو دربیارین دامپ بزنین و بعد بزین روی برد نتیجه رو اعلام کنین تا راهنمایی بعدی سلام. بله صفر هست هیچ جریان نمیکشه..به منبع وصل کردم شارژر هم وصل کردم بازم صفر هست جریان نمبکشه؟؟؟ دامپ بزنم؟؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 1 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2019 با سلام این مدل CPU Spreadtrum داره شما بدون باطری با ولوم بالا وصل کن به سیستم ببینید دیتکت میده ؟! و این که در صورت نیاز به ترمیم بوت لازم به رایت دامپ نیست و فقط رایت pit + bl کفایت میکنه مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 2 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2019 سلام رو ارم بودن گوشی یا از هارد وسخت افزاری گوشی هست یا با فلش درست میشه مدل های که تو پست 2 اعلام شد ریسک پذیره که طی خاموشی بدین برای فلش و bl رایت نکنید در صورتی که ترمیم بوت بزنید و هارد خراب نباشه و دیتکت داد بهتره که کل فایل رو بصورت isp فلش بزنید گر هارد خراب بود که کارهای هارد رو انجام بدین به امید موفقیت شما یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 2 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2019 در هم اکنون، Pejvak گفته است : با سلام این مدل CPU Spreadtrum داره شما بدون باطری با ولوم بالا وصل کن به سیستم ببینید دیتکت میده ؟! و این که در صورت نیاز به ترمیم بوت لازم به رایت دامپ نیست و فقط رایت pit + bl کفایت میکنه دیتیکت نمیده بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 2 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2019 در هم اکنون، ghodooss گفته است : سلام رو ارم بودن گوشی یا از هارد وسخت افزاری گوشی هست یا با فلش درست میشه مدل های که تو پست 2 اعلام شد ریسک پذیره که طی خاموشی بدین برای فلش و bl رایت نکنید در صورتی که ترمیم بوت بزنید و هارد خراب نباشه و دیتکت داد بهتره که کل فایل رو بصورت isp فلش بزنید گر هارد خراب بود که کارهای هارد رو انجام بدین به امید موفقیت شما یا حق بازش کردم هیتر کشی کردم..میزنم به منبع 8 تا میکشه..ثابت..مشکل از چیه؟/ترمیم بوت میشه یا ن تعویض هارد؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 2 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2019 در 4 ساعت قبل، OREO2018 گفته است : بازش کردم هیتر کشی کردم..میزنم به منبع 8 تا میکشه..ثابت..مشکل از چیه؟/ترمیم بوت میشه یا ن تعویض هارد؟؟ سلام اول ترمیم بوت بزنید بعد اگر نشد هارد تعویض کنید برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 2 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2019 در 11 ساعت قبل، OREO2018 گفته است : بازش کردم هیتر کشی کردم..میزنم به منبع 8 تا میکشه..ثابت..مشکل از چیه؟/ترمیم بوت میشه یا ن تعویض هارد؟؟ دوست من هارد بردار حتما باید اریزش کنی یا تعویض کنی دامپ شل رو دانلود کن و بزن صد در صد میاد بالا و بعدم ترمیم سریال کن. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.