hamidooooo 184 ارسال شده در 29 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2019 سلام تست شده روی ورژن A305FDDU2ASE5 بوتلودر رو انلاک کنید فایل روت روروی گوشی فلش کنید و بعدش وایپ انجام بدین فایل مودم a305f imei.zipموجود رو هم فلش کنید بعد از بالا اومدن برنامه مجیسک منیجر رو نصب کنید وبا Z3X اقدام به ریپیر کنید فایلهای مورد نیاز پیوست شد https://www.mediafire.com/file/zttbzmm57ig12lu/a305f_imei.zip/file https://www.mediafire.com/file/zttbzmm57ig12lu/a305f_imei.zip/file گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
alizarei72 60 ارسال شده در 29 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2019 برای قفل kg باید چیکار کنیم لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 29 دی، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2019 دولوپر رو فعال کنید تیک auto update system بردارید به قسمت بروز رسانی برید و اونجا هم تیک اپدیت خودکار رو غیر فعال کنید توی قسمت تاریخ هم اتوماتیک رو غیرفعال کنید وبزارید روی 27/08/2019 گوشی رو به نت وصل کنید و دوباره به قسمت بروز رسانی برید وچک کنید به دولوپر برگردین OEM فعال هست تست شده گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 15 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2019 ارور هنگام فلش فایل a305f imei.zip لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 15 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2019 در 3 ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : ارور هنگام فلش فایل a305f imei.zip اگه منظورت فایل مودم هست فایل modem.bin رو به tar تبدیل کن وبا ابزار حلب تک سربرگ سامسونگ قسمت نتورک فایل مودم رو پچ کن گوشی باید روت باشه گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 16 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2019 جواب نداد لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 16 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2019 در ۱ ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : جواب نداد فایلها تست شده وبعد ارسال میشه.بفرمایین مشکلتون چیه اگه ارور دارین عکس از ارور قرار بدین گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 در هم اکنون، hamidooooo گفته است : فایلها تست شده وبعد ارسال میشه.بفرمایین مشکلتون چیه اگه ارور دارین عکس از ارور قرار بدین بزرگوار بعد ترمیم پیچ گوشی ارور قرمز میده kg هم با تاریخ به حالت چکین میبرم باکس چیمرا ندارم بعد مجبور به فلش میشم که گوشی بالا میاد ولی روت و پیج نیست لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 در ۱ ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : بزرگوار بعد ترمیم پیچ گوشی ارور قرمز میده kg هم با تاریخ به حالت چکین میبرم باکس چیمرا ندارم بعد مجبور به فلش میشم که گوشی بالا میاد ولی روت و پیج نیست فایل روت که رایت میکنین بعدش وایپ کنین گوشی که بالا میاد oem نداره{اگه ریستارت کنین ارور میده و مجبور به فلش میشین} از طریق روشی که گفتم اول تاریخ رو برگردونین وقتی که oem فعال شد بعد پچ کنین گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 22 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۲۶ در 20:54، hamidooooo گفته است : فایل روت که رایت میکنین بعدش وایپ کنین گوشی که بالا میاد oem نداره{اگه ریستارت کنین ارور میده و مجبور به فلش میشین} از طریق روشی که گفتم اول تاریخ رو برگردونین وقتی که oem فعال شد بعد پچ کنین اکی شد فقط سیم 1 کار میکنه ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.