reza.seven 40 ارسال شده در 29 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2019 دوستان خسته نباشید گوشی s8 مشکل dm-verity داره و بالا نمیاد و وارد ریکاوری میشه...این فایل ها هم روش تست شدن جواب نداده G950F Binary U5 FIX DRK - dm-verity Failed Frp On Oem On By halabtech G950F FIX DRK - dm-verity Failed وضعیت امنیت گوشی هم این حالته kg:prenormal frp off oe off لطفا هرکی نظری داره بگه ...ممنون میشم لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 29 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2019 باسلام به دوست عزیز تک فایل تست کنید با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 30 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2019 سلام فایل زیر رو در قسمت bl باکس z3x قرار بدین و در قسمت ap رام استوک فقط قسمت system رو رایت کنید. https://drive.google.com/open?id=1Hlv4NWS5-fXbZH602A3F56aYwy8qOwh2 اگه مشکل حل نشد از قسمت ریکاوری یه عکس قرار بدین لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 30 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2019 رایت کردم تا قسمت Installing Aplications رفت ولی بازم ریبوت شد توی ریکاوری لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 30 آذر، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2019 در 4 ساعت قبل، reza.seven گفته است : رایت کردم تا قسمت Installing Aplications رفت ولی بازم ریبوت شد توی ریکاوری بوت ایمیج دستگاه رو قرار بدید همینطور در برخی موارد مشکل ممکن است از پارتیشن efs نیز باشد اگر فکر میکنید imei دستگاه مشکل داره میتونید یک efs سالم رایت کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 1 دی، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2019 در 14 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : بوت ایمیج دستگاه رو قرار بدید همینطور در برخی موارد مشکل ممکن است از پارتیشن efs نیز باشد اگر فکر میکنید imei دستگاه مشکل داره میتونید یک efs سالم رایت کنید boot.img.lz4 بفرمایید این فایل بوت جدیدترین رام هستش به imei شک دارم...نمیدونم دچار تغییر یا مشکل شده یا نه! فایل efs هم از حلب گرفتن برام ولی افاقه نکرد گوشی آپدیت شده بعد از آپدیت این مشکل براش پیش اومده EFS_G950FXXU5DSG1_CL16409329_QB24741376_REV00_user_low_ship HALABTECH.tar.md5 لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 1 دی، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2019 دوستان با دستکاری و بدبختی تا این مرحله هم پیش میره ولی هنگ میکنه ریست میشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 دی، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2019 در 18 ساعت قبل، reza.seven گفته است : دوستان با دستکاری و بدبختی تا این مرحله هم پیش میره ولی هنگ میکنه ریست میشه میتونه از کرنل دستگاه باشه چه تغییراتی روی دستگاه اعمال کردید؟ اصلا شرح دهید که مشکل اولیه چی بوده؟ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 2 دی، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2019 در 2 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : میتونه از کرنل دستگاه باشه چه تغییراتی روی دستگاه اعمال کردید؟ اصلا شرح دهید که مشکل اولیه چی بوده؟ به گفته کاربر گوشی رو از طریق نت بروز رسانی میکنه و بعدش مرتب روی لوگوی اول ریبوت میشه با همین حالت دستم من رسید ...وقتی هم که وارد ریکاوری میشدم بعد از 20 ثانیه هنگ میکرد و ناچار با کلید ولوم و پاور ریبوت میکردم وضعیت امنیت گوشی هم به این صورت بود FRP&OEM off KG :checking توی ریکاوری هم ارور dm-verity معلوم بود من کاستوم ریکاوری رایت کردم و این فایل ها رو روش رایت کردم Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_05.21.2019 no-verity-opt-encrypt-6.0 RMM-State_Bypass_Mesa_v2 Magisk-v19.3 و این فایل که موقع رایت ارور داد MDM REMOVE EDL Mode Free!_FIX **** بعد از ارور ناچار به رایت آخرین بیلد شدم که یه حرکت اشتباه بود و kg به حالت PreNormal تبدیل شد و اجازه رایت هیچگونه فایل غیر رسمی رو ندارم از حلب این رام رو گرفتم...تک فایل هستش (G950F Binary U5 Android 9 Pie FIX DRK - dm-verity Failed Frp On Oem On File By (Support.HalabTech.Com رایت کردم بعد از اومدن روی لوگوی دوم سامسونگ ..هنگ کرد و ریبوت و بعد از تکرار 3 یا 4 بار وارد ریکاروی شد و روی لوگوی دوم نرفت دوستمون توی همین مطلب یه فایل داد که از طریق BL و از فایل AP فقط سیستم رو رایت کنم...که با انجامش گوشی تا قسمت انتخاب زبان هم رفت اما هنگ و ریبوت میشد دوستان گفتن باید ENG EFS رایت بشه که با رایتش هیچ تغییر توی حال دستگاه اتفاق نیوفتاد و تغییری نکرد الانم با همین وضعیت دستمه ...تمام مشکلش هم هنگ کردن و ریبوت شدنه که اجازه ادامه کار رو نمیده لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 دی، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2019 همانطوری که حدس زدم مشکل میتونه از کرنلی باشه که رایت کردید دوست عزیز فعل حال دستگاه شما کنوکس گاردش فعال شده نباید عجله میکردید اون بوتی که از حلب دانلود کردید قرار بدید تا بررسی کنم برای کدوم نسخه از فریمور هست بعد میتونید فریمور سازگار رو رایت کنید تا روی لوگو نمونه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.