hamed1028 15 ارسال شده در 18 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2019 باسلام خدمت همکاران...این گوشیو اومدم روت کنم که بعد روت روی ارم موند...4فایل زدم بازم همونطوره..فایل کامبینیشن میزنم بالا میاد همه چی مرتبه دوباره 4 فایل میزنم یا روی ارم میمونه یام میاد بالا سریع خاموش میشه...اول هیچ مشکلی نداشت گوشی....اینم بگم ک اول که بالا نیومد از قسمت wipe توی twrp هم فرمت زدم همرو...اینم مشخصه فایلی ک فلش زدم M105FDDU1BSEA_ODM1BSEA لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 18 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2019 اساتید نظری در این مورد ندارید؟؟؟؟ لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 19 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2019 در 15 ساعت قبل، hamed1028 گفته است : باسلام خدمت همکاران...این گوشیو اومدم روت کنم که بعد روت روی ارم موند...4فایل زدم بازم همونطوره..فایل کامبینیشن میزنم بالا میاد همه چی مرتبه دوباره 4 فایل میزنم یا روی ارم میمونه یام میاد بالا سریع خاموش میشه...اول هیچ مشکلی نداشت گوشی....اینم بگم ک اول که بالا نیومد از قسمت wipe توی twrp هم فرمت زدم همرو...اینم مشخصه فایلی ک فلش زدم M105FDDU1BSEA_ODM1BSEA دوست عزیز اول گوشی را فلش کن بعد ریکاوری نصب کن از طریق ریکاوری Magisk-v19.3 این نصب کن گوشی میایه بالا موفق باشید لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 21 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 ممنون از راهنماییتون اما بازم یه مشکلی هست...وقتی فایل کامبینیشن میزنم oem انلاک هست..اما رام رسمی ک میزنم oem state prenormal میشه ونمیتونم twrp رایت کنم...گوشیم بالا نمیاد تا دوباره انلاک کنم..حالا چه کنم؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.