Anonymous 43 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 ریکاوری تست شده Desire_816[/center] دانلود ریکاوری لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سلام داداش با این گندی که اچ تی سی زده و 1000 تا مدل دیزایر 816 زده یه لطفی بکن مشخص کن برای کدوم مدلاش یا مدلش جواب داده. چه نوع سی پی یو چند سیم؟ ممنون لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 این مال 816 w هست چون اونیکی ها cpu mtk هستن . لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سلامداداش با این گندی که اچ تی سی زده و 1000 تا مدل دیزایر 816 زده یه لطفی بکن مشخص کن برای کدوم مدلاش یا مدلش جواب داده. چه نوع سی پی یو چند سیم؟ ممنون اتفاقا اینطوری خوبه داداش هرکس از راه رسید با دوتا فایل مشابه نتونه کاری روی گوشی انجام بده من که پول خوبی براشون میگیرم دیروز همکار نتونسته بود فارسیش کنه اورد پیشم 40 ازش گرفتم و براش فارسی زدم لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 این مال 816 w هست چون اونیکی ها cpu mtk هستن . داداش همون سری هم تک سیم و دوسیمش فرق میکنه من یه دوسیمشو 10 تا ریکاوری زدم جواب نداد چون ریکاوری ها برای تک سیم بودند. اتفاقا اینطوری خوبه داداش هرکس از راه رسید با دوتا فایل مشابه نتونه کاری روی گوشی انجام بده من که پول خوبی براشون میگیرم دیروز همکار نتونسته بود فارسیش کنه اورد پیشم 40 ازش گرفتم و براش فارسی زدم احسان جان اینجا مفت کار زیاده همون گوشی مذکور رو که کلی زور زدم ریکاوری بدرد بخور براش پیدا نکردم روتش کنم یه همکار محترم با 5 تومن روت کرد هر چند که من زحمت انلاک بوت لودرشو براش کشیده بودم ولی مشتری که اینو نمیدونست. لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سلامداداش با این گندی که اچ تی سی زده و 1000 تا مدل دیزایر 816 زده یه لطفی بکن مشخص کن برای کدوم مدلاش یا مدلش جواب داده. چه نوع سی پی یو چند سیم؟ ممنون a5dug, a5ul, a5u لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 داداش همون سری هم تک سیم و دوسیمش فرق میکنه من یه دوسیمشو 10 تا ریکاوری زدم جواب نداد چون ریکاوری ها برای تک سیم بودند. احسان جان اینجا مفت کار زیاده همون گوشی مذکور رو که کلی زور زدم ریکاوری بدرد بخور براش پیدا نکردم روتش کنم یه همکار محترم با 5 تومن روت کرد هر چند که من زحمت انلاک بوت لودرشو براش کشیده بودم ولی مشتری که اینو نمیدونست. درود همکار عزیز مدل گوشی خود را اعلام کن تا بهت ریکاوری بدم لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 درود همکار عزیز مدل گوشی خود را اعلام کن تا بهت ریکاوری بدم بدرود همکار عزیز گوشی خودم نبود واسه مشتری بود و مدلش هم 816 دبلیو بود . الان فعلا نیازی ندارم و فقط میخواستم بدونم این ریکاوری روی کدوم مدل جواب داده است. لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 ریکاوری برای 816w تو انجمن گذاشتن http://forum.gsm-developers.ir/thread1834.html لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اون ریکاوری رو دیدم برای همین پرسیدم این ریکاوری برای کدوم مدل هست؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.