behroozashrafi 168 ارسال شده در 10 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2019 در هم اکنون، behroozashrafi گفته است : ابتدا برنامه تنظیمات دستگاه خود را باز کنید. به مسیر «General management > Date and time» بروید. تیک گزینه «Automatic date and time» را بردارید پس از این کار، گزینه های جدیدی ظاهر خواهند شد. روی «Set date» کلیک کنید. تاریخی از ماه گذشته را به دلخواه وارد کنید. با این کار می توانیم سیستم را فریب دهیم، سیستم گمان می کند که بیش از هفت روز از خرید و فعال سازی این دستگاه گذشته است. در این آموزش روز دهم ماه می را انتخاب می کنیم. حالا به صفحه اول تنظیمات برگردید. به مسیر «About Phone > Software information» بروید. هفت مرتبه روی «Build number(شماره ساخت)» کلیک کنید تا اختیارات توسعه دهنده فعال شوند. به صفحه اول تنظیمات برگردید. گزینه تازه اضافه شده «Developer options» را انتخاب کنید. تیک گزینه «Auto Update system» را بردارید. به صفحه قبل برگردید. به بخش «Software update» بروید. تیک گزینه «Download updates automatically» را بردارید. دستگاهتان را reboot کنید. کار تمام شد! حالا باید بتوانید گزینه «OEM Unlock» را در بخش «Developer options» مشاهده کنید. پس از اجرای این دستورالعمل، شما قادر خواهید بود قفل bootloader را روی گوشی Galaxy جدیدتان باز کنید. وای فای روشن باشه تاریخ هم کشیدی عقب رو عدد روز کلیک کن لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 10 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2019 من OEM رو دارم...روشن هم هست ولی کم رنگه تایخ رو هم عقب کشیدم جواب نداد لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 11 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2019 در در 18 مهر 1398 در 17:07، reza.seven گفته است : من OEM رو دارم...روشن هم هست ولی کم رنگه تایخ رو هم عقب کشیدم جواب نداد الان شما بری رو دانلودینگ باید رو حالت چکین رفته باشه لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 12 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2019 در 15 ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : الان شما بری رو دانلودینگ باید رو حالت چکین رفته باشه متاسفانه نرفته پری نرمال هستش...میدونید مشکل کجاس من بوتلودر رو که می بندم و 4 فایل میزنم...قانونا OEM باید توو منوی دولوپر مخفی بشه ولی مخفی نمیشه و میشه روشن یا خاموشش کرد لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 12 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2019 در 6 ساعت قبل، reza.seven گفته است : متاسفانه نرفته پری نرمال هستش...میدونید مشکل کجاس من بوتلودر رو که می بندم و 4 فایل میزنم...قانونا OEM باید توو منوی دولوپر مخفی بشه ولی مخفی نمیشه و میشه روشن یا خاموشش کرد برای چه کاری میخوایید kg رو حالت چکین باشه لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 12 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2019 در 4 ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : برای چه کاری میخوایید kg رو حالت چکین باشه روت و پچ سرت لینک ارسال
yahyaee 16 ارسال شده در 17 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در ۲۰۱۹/۱۰/۱۲ در 22:00، reza.seven گفته است: روت و پچ سرت دقیقا همین مشکلو دارم عزیزان لطفا راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.