mavi 19 ارسال شده در 21 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 با ادین میزنیم فایل بوت رو لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 21 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 وضعیت RMM و KG STATE در دانلود مد حالت نرمال باشد همچنین oem off لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 21 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 در 7 دقیقه قبل، mavi گفته است : با ادین میزنیم فایل بوت رو بله رو ap لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 21 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 اونا همه اوکیه twrp رو میزنم وایپ میکنم بعدش فایل زیپ 19.3 میزنم میاد بالا فایل apk رو نصب میکنم اپدیت رو میزنم بعد اپدیت کدوم فایل رو با ادین بزنم ؟ لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 21 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 در هم اکنون، mavi گفته است : اونا همه اوکیه twrp رو میزنم وایپ میکنم بعدش فایل زیپ 19.3 میزنم میاد بالا فایل apk رو نصب میکنم اپدیت رو میزنم بعد اپدیت کدوم فایل رو با ادین بزنم ؟ ROOT_A505F_U2.tar لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 21 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 دمت گرم الان تست میکنم لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 21 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 میاد بالا ولی بازم روت نمیشه لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 21 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2019 عجب گیری کردیم رفته رو مخ a10 a30 m10 m20 ili همه رو زدم ولی این نمیشه کجای کارم ایراد داره نمیدونم لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 10 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2019 دوستان من یه A50 باینری 2 با هیچ ترفندی KG checking نمیشه تاریخ دانگرید کردم...آپگرید کردم جیمیل دادم به گوشی 4 -5 مدل رام با مناطق مختلف رایت کردم...به هیچ وجه KG اوکی نمیشه لطفا راهنمایی کنید چجوری حلش کنم...با تشکر لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 10 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2019 در 1 ساعت قبل، reza.seven گفته است : دوستان من یه A50 باینری 2 با هیچ ترفندی KG checking نمیشه تاریخ دانگرید کردم...آپگرید کردم جیمیل دادم به گوشی 4 -5 مدل رام با مناطق مختلف رایت کردم...به هیچ وجه KG اوکی نمیشه لطفا راهنمایی کنید چجوری حلش کنم...با تشکر ابتدا برنامه تنظیمات دستگاه خود را باز کنید. به مسیر «General management > Date and time» بروید. تیک گزینه «Automatic date and time» را بردارید پس از این کار، گزینه های جدیدی ظاهر خواهند شد. روی «Set date» کلیک کنید. تاریخی از ماه گذشته را به دلخواه وارد کنید. با این کار می توانیم سیستم را فریب دهیم، سیستم گمان می کند که بیش از هفت روز از خرید و فعال سازی این دستگاه گذشته است. در این آموزش روز دهم ماه می را انتخاب می کنیم. حالا به صفحه اول تنظیمات برگردید. به مسیر «About Phone > Software information» بروید. هفت مرتبه روی «Build number(شماره ساخت)» کلیک کنید تا اختیارات توسعه دهنده فعال شوند. به صفحه اول تنظیمات برگردید. گزینه تازه اضافه شده «Developer options» را انتخاب کنید. تیک گزینه «Auto Update system» را بردارید. به صفحه قبل برگردید. به بخش «Software update» بروید. تیک گزینه «Download updates automatically» را بردارید. دستگاهتان را reboot کنید. کار تمام شد! حالا باید بتوانید گزینه «OEM Unlock» را در بخش «Developer options» مشاهده کنید. پس از اجرای این دستورالعمل، شما قادر خواهید بود قفل bootloader را روی گوشی Galaxy جدیدتان باز کنید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.