ghayoum1 10 ارسال شده در 6 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2019 دوستان اگر کسی میتونه در مورد آموزش دانگل بست کمکی کنه،دریغ نکنه،ممنون این دانگل رو جدیدا گرفتم. best nk2 بخش کوالکوم غیر فعاله!آیا بعدا فعال میشه؟ امروز خواستم نوکیا 5 رو روی حالت edl کار کنم،به هیچ عنوان نشد. لینک ارسال
ghayoum1 10 ارسال شده در 26 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2019 نقل قول سلام میشه یه عکس از صفحه ک مشکلی داری بزاری من قبلا کار کردم مشکل frp داشت با سیم پین دار حل شد. در کل نیاز به آموزش کلی دارم.شناخت خاصی ندارم بهش.فلش و آنلاک و این کارا رو بلدم.تخصصی تر نیاز دارم لینک ارسال
vahid6630 146 ارسال شده در 26 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2019 در 37 دقیقه قبل، ghayoum1 گفته است : مشکل frp داشت با سیم پین دار حل شد. در کل نیاز به آموزش کلی دارم.شناخت خاصی ندارم بهش.فلش و آنلاک و این کارا رو بلدم.تخصصی تر نیاز دارم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2019 به طور کلی توی یک تاپیک نمیشه همچین ابزار قدرتمندی رو شرح داد. نسبت به مشکلتون میتونید تاپیک جداگانه مطرح و درخواست خودتون رو ارسال کنید. برای اجرای nk2 نیازمند کپی کردن فایل های لاینسس موجود در best هست خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.