perspolis 17 ارسال شده در 5 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2019 گوشی های جدید سامسونگ اکثرا فارسی ندارند چطوری میشه اضافه کردن برای نوشتن و تایپ فارس ی کسی میدونه چطوری فارسی فابریک رو اضافه کنم به sms به روز رسانی رو میزنم ولی جواب نمیده لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 5 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2019 فیل--- ترشکن--- بزن بعد از تو قسمت تنظیمات کیبورد، بروزرسانی رو بزن زبان فارسی میاد، دانلودش کن... اگر نشد یه بار "بروزرسانی سیستم" رو بزن. بعد مراحل بالا رو طی کن. لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 5 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2019 جواب نداد دو تا گوشی تست کردم لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 5 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2019 منم همچین مشکلی دارم کسی این مشکل رو رفع کرده ممنون میشم راهنمایی کنه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 آذر، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2019 در 19 ساعت قبل، perspolis گفته است : جواب نداد دو تا گوشی تست کردم درود ابتدا بایستی location دستگاه رو تغییر دهید به ایران سپس اقدام کنید میتونید از قطعه کد زیر در adb استفاده کنید adb shell settings put system white_languages fa_IR adb shell settings put system handwriting_language_list en_US;fa_IR; adb shell settings put system homecity_timezone Asia/Tehran adb shell settings put secure wifi_country_code IR adb shell settings put system country_code 011 سپس adb reboot و از تنظیمات لیست زبان رو بروزرسانی کنید اگر جواب نداد میتوانید این دستورات رو تایپ کنید سپس خروجی را اینجا قرار دهید تا دستور مناسب با دستگاه شما بدیم adb shell settings list secure adb shell settings list system adb shell settings list global موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.