mobilemehdi 126 ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 متاسفانه هم اکنون باخبر شدیم پدر جناب آقای ایلیا صوری دار فانی را وداع گفتن از طرف تیم جی اسم دولوپرز این عارضه دردناک رو خدمت آقای ایلیا صوری تسلیت میگوییم و در غم ایشون شریکیم همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 ایلیا جان غم اخرتون باشه...خدا بهتون صبر بده.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 خدا رحمتش کنه . غم بزرگیه خدا صبر بده لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 تسلیت قطره ایست در برابر غم دریا گونه ی شما از خداوند صبری عظیم برای شما و خانواده محترمتان خواستارم امیدوارم غم آخرتان باشد لینک ارسال
noshabe 15 ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 ایلیا جان غم اخرتون باشه...خدا بهتون صبر بده.. لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 از شنیدن خبر فوت عزیز شما بسیار متاثر شدم بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند متعال برای جنابعالی صبر مسالت دارم ما رو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید داداش غم آخرتون باشه انشالا خدا صبوری بده ماهم شریک غمتونیم.......... لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 تسلیت عرض می کنم لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 خدا بیامرزه ....ان شاالله سر سفره با برکت امام حسین علیه السلام میهمان باشند به حق این شب های عزیز... irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.