viper27 17 ارسال شده در 1 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 سلام باید تو تنظیمات OEM روشن میکردی. الان فایل boot یا AP از رام اصلی با همون کرک EFT رایت کن روش، تبلت میاد بالا. بعد OEM روشن کن و فایلی که برای روت ساختی بزن روش روت میشه. لینک ارسال
mbzadegan 0 ارسال شده در 1 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 دوست عزیز میشه دقیق تر و مرحله به مرحله (مثل آقای alizarei) توضیح بدین دقیقا الان باید چکار کنم فایل بوت کدام بود؟ کرک EFT کدوم فایل هستش؟ OEM چیه و کجا باید روشن کنم؟ سپاس لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 1 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 در ۱ ساعت قبل، mbzadegan گفته است : دوست عزیز میشه دقیق تر و مرحله به مرحله (مثل آقای alizarei) توضیح بدین دقیقا الان باید چکار کنم فایل بوت کدام بود؟ کرک EFT کدوم فایل هستش؟ OEM چیه و کجا باید روشن کنم؟ سپاس شما همکار هستی؟! لینک ارسال
alizarei72 60 ارسال شده در 1 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 سلام خسته نباشید فایلشو داری روش رایت کنی لینک ارسال
alizarei72 60 ارسال شده در 1 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 فایلی که فرستادم رو از طریق اودین رایت کن تا مشکلت برطرف بشه boot.tar لینک ارسال
mbzadegan 0 ارسال شده در 1 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 در 1 ساعت قبل، alizarei72 گفته است : فایلی که فرستادم رو از طریق اودین رایت کن تا مشکلت برطرف بشه boot.tar ممنون دوست گرامی الان بعد از رایت فایل شما تبلت بالا اومده ولی دیگه روت نیست. لینک ارسال
mbzadegan 0 ارسال شده در 1 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 در 2 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : شما همکار هستی؟! نه دوست گرامی لینک ارسال
mbzadegan 0 ارسال شده در 1 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 در 1 دقیقه قبل، alizarei72 گفته است : واتساب داری نه متاسفانه ولی تل گرام دارم @JustKernel لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 1 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 در 7 ساعت قبل، mbzadegan گفته است : نه دوست گرامی به نظرم گوشی رو پیش یه تعمیرکار متخصص ببر تا به گوشیت خسارت نزنی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.