perspolis 17 ارسال شده در 21 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 ممنون میشم برنامه ای که بشه با کامپیوتر عکس پاک شده گوشی رو ریکاوری کرد معرفی کنید drfone رو دان کردم لایسنس میخواد و فعال نمیشه ممنون میشم اگه برنامه ای خودتون تست کردین قرار بدین با چند تا برنامهapk تست کردم فقط عکسهای تلگرام را ریکاوری کرد عکسهای دوربین رو هر کاری کردم هیچ کدوم ریکاوری نکرد لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 21 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 در 25 دقیقه قبل، perspolis گفته است : ممنون میشم برنامه ای که بشه با کامپیوتر عکس پاک شده گوشی رو ریکاوری کرد معرفی کنید drfone رو دان کردم لایسنس میخواد و فعال نمیشه ممنون میشم اگه برنامه ای خودتون تست کردین قرار بدین با چند تا برنامهapk تست کردم فقط عکسهای تلگرام را ریکاوری کرد عکسهای دوربین رو هر کاری کردم هیچ کدوم ریکاوری نکرد DiskDigger Pro تست کنید DiskDigger Pro.apk نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 21 آبان، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 در در 30 مرداد 1398 در 08:31، sajjad-ali گفته است : DiskDigger Pro تست کنید DiskDigger Pro.apk با این برنامه تست کردم فقط عکسهای تلگرام رو بالا اورد لینک ارسال
alizarei72 60 ارسال شده در 21 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 از برنامه mobisaver استفاده کن این برنامه من تست کردم جواب گرفتم لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 21 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 در 2 ساعت قبل، perspolis گفته است : ممنون میشم برنامه ای که بشه با کامپیوتر عکس پاک شده گوشی رو ریکاوری کرد معرفی کنید drfone رو دان کردم لایسنس میخواد و فعال نمیشه ممنون میشم اگه برنامه ای خودتون تست کردین قرار بدین با چند تا برنامهapk تست کردم فقط عکسهای تلگرام را ریکاوری کرد عکسهای دوربین رو هر کاری کردم هیچ کدوم ریکاوری نکرد فک نکنم چنین چیزی باشه کلا این برنامه ها هم فقط فایل های مخفی رو نشون میده که تو پوشه های thumb هستند یا تو پوشه های send واتساپ لینک ارسال
tita 1 ارسال شده در 24 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2019 Cardricaveri استفاده کنید لینک ارسال
حدادی021 36 ارسال شده در 25 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2019 با این برنامه تست کن Tenorshare Android Data Recovery 5.2.0.0 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.