azimi 9 ارسال شده در 21 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 سلام دوستان گوشی جی 5 2016 گوشی هیچ مشکلی نداره باتری هم عوض کردم گوشی چن دیقه روشن میشه بعد هی خاموش روشن میشه به نظرتون از چیه؟؟ لینک ارسال
مدیر ارشد Mahdi Jalali 73 ارسال شده در 21 آبان، 2019 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 سلام . رو حالت دانلودینگ ببر ببین ریست میکنه یکنه بعد از چن دقیقه یا نه اگر ریست نکرد نرم افزاریه ولی اگر کرد سخت افزاریه ولی حتما این جور عیب هارو ریسک خاموشی بده Telegram Instagram لینک ارسال
azimi 9 ارسال شده در 21 آبان، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 در 2 ساعت قبل، Mahdi Jalali گفته است : سلام . رو حالت دانلودینگ ببر ببین ریست میکنه یکنه بعد از چن دقیقه یا نه اگر ریست نکرد نرم افزاریه ولی اگر کرد سخت افزاریه ولی حتما این جور عیب هارو ریسک خاموشی بده احتمالا نرم افزاریه چیکنم الان لینک ارسال
مدیر ارشد Mahdi Jalali 73 ارسال شده در 21 آبان، 2019 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 در 2 ساعت قبل، azimi گفته است : احتمالا نرم افزاریه چیکنم الان ریسک خاموشی رو به مشتری بده 4 فایل رایت کن Telegram Instagram لینک ارسال
rezabarani 27 ارسال شده در 21 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 سلام با اجازه از استاد گرامی ، دوست عزیز خاموش نمیشه چهار فایله رسمی رایت کن بعد ویپ کش و ویپ فاکتوری ریست کن درست میشه انشااله اگه دوباره اینکارو کرد پلاتین باتری و خود باتری رو با یه تیغ جرم زدایی کنید حله لینک ارسال
mahdiba 21 ارسال شده در 22 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2019 سلام من یه بار همین مشکل رو با این گوشی داشتم آیسی شارژ تعویض کردم اوکی شد ولی اول قسمتای نرم افزاری و باطری رو طبق گفته ی دوستان چک کنید لینک ارسال
PMOSAVI 0 ارسال شده در 28 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2019 اول نرم افزار بعد باطری رو چک کن لینک ارسال
Payam.51 1 ارسال شده در 17 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، 2019 من حل کردم این مشکل رو البته قطعا برای بعضی از دوستان عجیبه اما وقتی آی سی صدا شورتی داشته باشه گوشی ریستارت میکنه امتحانش هم خیلی ساده اس اول ای سی رو جدا کنید تست کنید قطعا جواب میگیرید در صورتی که راه های برنامه رو انجام داده باشید آخرین راه تعویض صوت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.