amirsdn 122 ارسال شده در 18 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2019 سلام دوستان شما به چه روشی v پی n رو به اشتراک میذارید من میخوام از طریق گوشی انجام بدم اما با هر برنامه ایی انجام دادم نشد روش خاصی داره آیا ؟ لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 18 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2019 در ۱ ساعت قبل، amirsdn گفته است : سلام دوستان شما به چه روشی v پی n رو به اشتراک میذارید من میخوام از طریق گوشی انجام بدم اما با هر برنامه ایی انجام دادم نشد روش خاصی داره آیا ؟ سلام دوست عزیز. از این روش استفاده کن. تست شده و جواب میده قطعا. yon.ir/6IEXH ----------------------------------------------------- در مورد مودما هم باید بگم (پست زیری پرسیده بودی) مودمای زیادی هست که تو تنظیماتشون میشه پر------وک-----سی زد اما مودمی که من خودم استفاده کردم، مودم ZYXEL بود. از داخل تنظیمات میتونی پر------وک-----سی رو ست کنی و دستگاههای متصل بهش بدون محدودیت به اینترنت وصل بشن. اما روش بالا رو استفاده کن نیازی به مودم نیست و خیلی راحت کارت رو راه میندازه. لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 18 آبان، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2019 در 1 ساعت قبل، One_Gunner1988 گفته است : سلام دوست عزیز. از این روش استفاده کن. تست شده و جواب میده قطعا. yon.ir/6IEXH ----------------------------------------------------- در مورد مودما هم باید بگم (پست زیری پرسیده بودی) مودمای زیادی هست که تو تنظیماتشون میشه پر------وک-----سی زد اما مودمی که من خودم استفاده کردم، مودم ZYXEL بود. از داخل تنظیمات میتونی پر------وک-----سی رو ست کنی و دستگاههای متصل بهش بدون محدودیت به اینترنت وصل بشن. اما روش بالا رو استفاده کن نیازی به مودم نیست و خیلی راحت کارت رو راه میندازه. ممنون دوست عزیز ولی این آموزش از طریق کامبیوتر بود نه موبایل ولی خب من یه برنامه پیدا کردم که تونستم وی p ان گوشی رو به راحتی اشتراک بذارم اگه دوستان مایلند میتونم آموزشش رو بذارم لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 18 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2019 در 3 ساعت قبل، amirsdn گفته است : اگه دوستان مایلند میتونم آموزشش رو بذارم حتما بذارید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.