amirsdn 122 ارسال شده در 17 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2019 سلام دوستان تا حالا کسی مودم قابل حمل با این قابلیت دیده و تجربه داره ؟ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 17 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2019 در ۱ ساعت قبل، amirsdn گفته است : سلام دوستان تا حالا کسی مودم قابل حمل با این قابلیت دیده و تجربه داره ؟ مودم ADSL مارک ایسوس دیدم ولی مودم قابل حمل نه یه اکانت V P N بگیر خیالت راحت کن لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 17 آبان، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2019 در 6 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : مودم ADSL مارک ایسوس دیدم ولی مودم قابل حمل نه یه اکانت V P N بگیر خیالت راحت کن اتفاقا تا دلت بخواد وویی پییی اننن دارم ولی اگه تو مودم باشه بدرد خیلی چیزا میخوره frp , ... لینک ارسال
azimi 9 ارسال شده در 21 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2019 سلام دوست عزیز باید مودمی که میخوای تو تنظیماتش باید ببینی گزینه ** ** ** داره که ستش کنی من تو مودم 4 جی ایرانسل دیده بودم که داره باز باید قبل خرید تنظیماتشو نگاه کنی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.