mehran72m 234 ارسال شده در 20 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2019 با سلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده هرچی میخوام فلش کنم با چندتا فایلم تست کردم همش ارورpit رو میاره فایل pit رو هم میزارم اصلا رایت نمیشه بازم همون ارور pit رو میاره از دوستان کسی نظری نداره یکم ضروریه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟؟؟ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 20 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2019 اخرین ورژن بگیر بعد فلش کن لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 20 مهر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2019 در ۱ ساعت قبل، gebal گفته است : اخرین ورژن بگیر بعد فلش کن دوست عزیز همه ی کارا رو انجام دادم به احتمال زیاد مشکل هارده........ لینک ارسال
espandesh 154 ارسال شده در 20 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2019 در 4 ساعت قبل، mehran72m گفته است : با سلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده هرچی میخوام فلش کنم با چندتا فایلم تست کردم همش ارورpit رو میاره فایل pit رو هم میزارم اصلا رایت نمیشه بازم همون ارور pit رو میاره از دوستان کسی نظری نداره یکم ضروریه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟؟؟ پارتیشن هارد بهم ریخته با جیتگ ۴ فایل با pit کامل رایت کن . هارد سامسونگ قابل ترمیم هست . لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 21 مهر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2019 در 9 ساعت قبل، espandesh گفته است : پارتیشن هارد بهم ریخته با جیتگ ۴ فایل با pit کامل رایت کن . هارد سامسونگ قابل ترمیم هست . مشتری اومد پسش گرفت ول به احتمال زیاد مشکل از هاردش بود ... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.