masoud7545 22 ارسال شده در 7 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2019 سلام دوستان گوشی j701f u6 اومده emergency call هست.4 فایل و کامبی زدم الان یکی از سیمکارت ها انتن اورده اینترنت فورجی هم داره ولی نمیشه تماس گرفت(در حال تماس باقی میمونه)-البته بعضی وقتها no sim میشه بعضی وقتها هم امرجنسی کال. رجیستر مشکلی نداره گوشی ثبت شدس.گوشی رو روت کردم.پچ هم کردم با z3x.البته ریپیر نشد و خطای دانگرید مودم داد.ولی پج میشه.eng modem/modem combi زدم جواب نگرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 9 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2019 کد *#0011# رو بزنید ببینید imei گوشی NG هست یا OK لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 10 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2019 در در 18 خرداد 1398 در 03:28، masoud7545 گفته است : سلام دوستان گوشی j701f u6 اومده emergency call هست.4 فایل و کامبی زدم الان یکی از سیمکارت ها انتن اورده اینترنت فورجی هم داره ولی نمیشه تماس گرفت(در حال تماس باقی میمونه)-البته بعضی وقتها no sim میشه بعضی وقتها هم امرجنسی کال. رجیستر مشکلی نداره گوشی ثبت شدس.گوشی رو روت کردم.پچ هم کردم با z3x.البته ریپیر نشد و خطای دانگرید مودم داد.ولی پج میشه.eng modem/modem combi زدم جواب نگرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید. پچ فقط با چمیرا و اکتا میشه این باینری...z3x گفته به زودی آپدیت میده ولی معلوم نیست دقیق کی هست برای این جدیدا لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 11 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2019 در در 18 خرداد 1398 در 03:28، masoud7545 گفته است : سلام دوستان گوشی j701f u6 اومده emergency call هست.4 فایل و کامبی زدم الان یکی از سیمکارت ها انتن اورده اینترنت فورجی هم داره ولی نمیشه تماس گرفت(در حال تماس باقی میمونه)-البته بعضی وقتها no sim میشه بعضی وقتها هم امرجنسی کال. رجیستر مشکلی نداره گوشی ثبت شدس.گوشی رو روت کردم.پچ هم کردم با z3x.البته ریپیر نشد و خطای دانگرید مودم داد.ولی پج میشه.eng modem/modem combi زدم جواب نگرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید. مشکل از همون پچ سرته.با چیمرا یا اختا بزن لینک ارسال
masoud7545 22 ارسال شده در 11 شهریور، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2019 دوستان وضعیت cert passهست فک نکنم نیاز به پچ باشه با این وضعیت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.