negintype 12 ارسال شده در 4 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2019 درود- دوستان من دوتا سیستم دارم یکی ونیدوز 10 64 و یکی هم 7 32 بیتی- چند وقتی هست گوشیهای مدل بالای جدیدی به سیستمهام وصل نمیشه که بخام نرم افزار بریزم رویشون- با موبوروبو و snapea , mobogene هم تست کردم- درایورها هم نصب هستند چون باکسها همه گوشیها را می شناسند فقط برنامه های مدیریت اندروید نمی شناسه گوشیها را- کسی میدونه مشکلم چیه؟ در گوگل پلی هم امنیت گوشیها خاموش میکنم- یو اس بی دیباگ هم فعاله؟ کمک لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 5 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2019 این برنامه تست کن Wondershare MobileGo لینک ارسال
negintype 12 ارسال شده در 5 شهریور، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2019 در 4 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : این برنامه تست کن Wondershare MobileGo اینم تست شده حتی روی دو تا سیستم لینک ارسال
ahmad006 24 ارسال شده در 5 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2019 usb debugging فعاله؟ لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 5 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2019 در در 14 خرداد 1398 در 15:49، negintype گفته است : درود- دوستان من دوتا سیستم دارم یکی ونیدوز 10 64 و یکی هم 7 32 بیتی- چند وقتی هست گوشیهای مدل بالای جدیدی به سیستمهام وصل نمیشه که بخام نرم افزار بریزم رویشون- با موبوروبو و snapea , mobogene هم تست کردم- درایورها هم نصب هستند چون باکسها همه گوشیها را می شناسند فقط برنامه های مدیریت اندروید نمی شناسه گوشیها را- کسی میدونه مشکلم چیه؟ در گوگل پلی هم امنیت گوشیها خاموش میکنم- یو اس بی دیباگ هم فعاله؟ کمک داداش چندتا برنامه ی باز داری ک همزمان دارن adb رو اشغال میکنن.سعی کن از task manager پیداشون کنی و ببندیشون. لینک ارسال
saied217 11 ارسال شده در 6 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2019 سلام منم زیاد درگیر این موضوع بودم از این برنامه استفاده کن Shuame راحت میاره بالا برانصب برنامه ها فقط کافیه کلیک راست کنی و برنامه اجرا کننده رو Shuame انتخاب کنی تموم مثل هلو نصب میکنه از برنامه iTools 3 هم می تونی استفاده کنی ولی اون یه چیز دیگه س نقل قول لینک ارسال
negintype 12 ارسال شده در 8 شهریور، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2019 ممنون دوستان- تست میکنم لینک ارسال
dezroid 27 ارسال شده در 8 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2019 با فونیکس تست کن ۱۰۰% جواب میده Phonix suite لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.