Sayedhamid 23 ارسال شده در 3 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2019 سلام مشکل جدید واتساپ چی همش میزن مسدود شده اید ؟ لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 3 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2019 در 1 ساعت قبل، Sayedhamid گفته است : سلام مشکل جدید واتساپ چی همش میزن مسدود شده اید ؟ کسانی که از واتساپ غیر رسمی استفاده میکنند واتساپ شمارشونو مسدود میکنه البته به محض بازگشت به واتساپ رسمی مشکل رفع میشه لینک ارسال
sajadgeekit 4 ارسال شده در 14 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2019 نه دیگه واتساپ قدیمی نیست. الان میزنه انلاین پیام میدی ولی یه تیک میخوره بعد چند لحظه میزنه اخرین انلاین چند قیقه پیش لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 14 آذر، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2019 در هم اکنون، sajadgeekit گفته است : نه دیگه واتساپ قدیمی نیست. الان میزنه انلاین پیام میدی ولی یه تیک میخوره بعد چند لحظه میزنه اخرین انلاین چند قیقه پیش واتساپ از همان ابتدا این مشکلات رو داره توصیه میکنم از تلگرام استفاده کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
sajadgeekit 4 ارسال شده در 14 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2019 در هم اکنون، ILYA20 گفته است : واتساپ از همان ابتدا این مشکلات رو داره توصیه میکنم از تلگرام استفاده کنید واقعا هیچی تلگرام نمیشه. تنها استفاده من از وات فقط تماس با خانواده بیشتر نیست. اگه تلگرام لطف کنه تماس تصویری هم بیاره دیگه عالی میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.