rezakeshavarza 15 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 با سلام خدمت همکاران گرامی آقا من این تبلتو روت کردم اومدم بکاپ بگیرم با ولکانو نشد خاموش کردم با یه رم دیگه روشن کردم بازم بکاپ نداد خاموش کردم دیگه بالا نیومد با وایپم درس نشد cpu: SC6820 board id: K7-MB-V0.2 من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
omidman 15 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 با سلام خدمت همکاران گرامیآقا من این تبلتو روت کردم اومدم بکاپ بگیرم با ولکانو نشد خاموش کردم با یه رم دیگه روشن کردم بازم بکاپ نداد خاموش کردم دیگه بالا نیومد با وایپم درس نشد cpu: SC6820 board id: K7-MB-V0.2 دوست عزیز ببین این رامها به کارتون میاد فقط اعلام نتیجه یادتون نره چون فایلها تست نشده Need FW Tablel SPD 6820 - GSM-Forum samsung tab K7-MB-V0.4 - Download - 4shared لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 29 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 جفت این فایل ها رو زدم قبل از اینکه اینجا پست بزنم با این فایلا اصلا روشن نمیشه من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.