mohsen8 815 ارسال شده در 3 تیر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2019 یه قلق کوچیک داره که خطایی custom binary system blocked by frp یا oem نده که ایلیا اونو توی آموزش پولیش فکر کنم توضیح داده برای گوشیهای جدید هم کلا جواب نمیده j4 و مدلهای که با اندروید 8.1 عرضه شدن چون در حالت oem و frp فقط و فقط خود فریمور رو بصورت کامل قبول میکنن وگرنه خطایی mixedbinary میدن لینک ارسال
simorgh 14 ارسال شده در 5 تیر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2019 روی j510F frp on تست شد جواب نداد اندروید 6.0.1 blocked by frp لینک ارسال
simorgh 14 ارسال شده در 5 تیر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2019 یک نکته جالب این که من فایل سیستم اندروید 6 رو پچ کردم زدم جواب نداد، اما فایل سیستم اندروید 7 رو پچ کردم روی ورژن گوشی که 6 بود زدم بدون خطای frp جواب داد و جالب اینکه frp off شد. البته قبلش با کمبینیشن و adb هر کاری کردم آف نمیشد و کمبینیشن رو چون کامل نزده بودم (اطلاعات نپره) سریع ریستارت میکرد. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 5 تیر، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2019 در 4 ساعت قبل، simorgh گفته است : یک نکته جالب این که من فایل سیستم اندروید 6 رو پچ کردم زدم جواب نداد، اما فایل سیستم اندروید 7 رو پچ کردم روی ورژن گوشی که 6 بود زدم بدون خطای frp جواب داد و جالب اینکه frp off شد. البته قبلش با کمبینیشن و adb هر کاری کردم آف نمیشد و کمبینیشن رو چون کامل نزده بودم (اطلاعات نپره) سریع ریستارت میکرد. جالبه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 6 تیر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2019 در 13 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : جالبه استاد رفع خطای custom binary system blocked by frp در اموزشتون هس؟؟؟ * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
Omid.Abbasi 21 ارسال شده در 7 تیر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2019 یه نکته ای رو بگم دوستان قبل از انجام عملیات حتما از ورژن فعلی گوشی یه مشخصات بگیرید . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.