persian.gsm 14 ارسال شده در 13 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2019 دوستان و اساتید لطفا راهنمایی کنین بسیار اورژانسیه گوشی ضربه خورده البته نه خیلی شدید و بعدش دیدم کانکتور باطری درومده گوشی یه آن آرم اپل میاد و بعدش صفحه سیاه میشه البته نور داره پس زمینه ولی کاملا سیاهه هیچ کاری انجام ندادم تا دوستان راهنمایی کنن و بیگدار به آب نزنم ممنون میشم سریع جواب بدین من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 13 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2019 یه باطری نو روش تست کنید اگه درست نشد ریستور کنید خودم روی 6s این مشکلو داشتم ک اینطوری درست شد لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 13 خرداد، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2019 اینارو انجام دادم نمیره رو دانلودینگ که بشه ریستورش کرد من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
alirezapa 0 ارسال شده در 27 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2019 ریستور کن عزیز من مثل اینو داشتم با ریستور حل شد دکمه هوم نگه دار بهد کابل وصل کن خودش به ایتونز وصل میشه اگه صفحه دانلود مود نمیاد مهم نیست شاید صفحه سیاه بمونه ولی به ایتونز وصل میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.