steve jobs 33 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 با سلام خدمت همکاران تو انجمن ها خیلی از تعمیرات صحبت میشه و کم و بیش افرادی مثل بنده هستن که تازه کارن برای کمک به این عزیزان خوبه افراد با تجربه اطلاعاتی از قبیل نوع سیستم و لوازمی که استفاده میکنن رو اعلام کنن تا همکاران برای خرید اطلاعات لازم رو داشته باشن مثلا در سخت افزار نوع لوپ و هیتر و ... در نرم افزار باکس ها و سیستم و... امیدوارم این پست کمکی برای همه باشه لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 تو نرم افزار باکسها سامسونگz3x.hwk.bestنوکیا best .hwk.atfتو سونی setool.برای چینی هم که ولکانو برای جیتک هم riif.برای شروع عالی هستش. لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 من الان چند ساله نرم افزارکار هستم به نظر من چیزهایی که یه نرم افزارکار لازم داره: یه سیستم قوی حداقل i5 با چندتا باکس لازم داره باکس ها : z3x , volkano , setool این باکس ها برای شروع کار خوبه ولی خرید باکس باید با توجه به نیاز نرم افزارکار باشه لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 ممنون از همکاران از تمامی اساتید درخواست دارم تجربه های گرانقدر خودشونو از تمامی برندها و باکس ها رو فرار بدن امیدوارم از تجربه اساتید استفاده نماییم لینک ارسال
korosharia 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 نوکیا best---atf در ضمن atf برای ترمیم هارد الان فوق العاده س سامسونگ z3x---spt چینی volcano ال جی box octopus هواوی نیازی به باکس تخصصی ندارد چون ریشه و اساسی ندارد با فلشرها کار فلش راه میافته سونی و اکسپریا و اچ تی سی setools پایدار باشید حاصل عشق مترسک به کلاغ .مرگ یک مزرعه است لینک ارسال
HO3EIN115 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 سلام و درود یک تعمیر کار باید تمامی لوازم کار خود را داشته باشد ترمیم بوت riff سامسونگ z3x best spt سونی setool نوکیا ATF چینی Volcano این باکس ها برای شروع کار هر تعمیرکاری نیازمند است و در کنار این باکس ها میتوان از فلشر ها هر نوع گوشی استفاده و اشاره کرد موفق و پیروز باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.