a4tech 10 ارسال شده در 2 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2019 با سلام.متاسفانه چون frp و oem هردو on هستن و پترن گوشیمو فراموش کردم نتونستم با odin فایل انلاک رو رایت کنم. اندروید گوشیم 8 و بیلد هم A530FXXU3BRL2 هست لینک ارسال
امین مختاری 22 ارسال شده در 2 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2019 در 19 دقیقه قبل، a4tech گفته است : با سلام.متاسفانه چون frp و oem هردو on هستن و پترن گوشیمو فراموش کردم نتونستم با odin فایل انلاک رو رایت کنم. اندروید گوشیم 8 و بیلد هم A530FXXU3BRL2 هست دوست عزیز شما تعمیرکارید یا مصرف کننده؟ لینک ارسال
a4tech 10 ارسال شده در 2 خرداد، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2019 فرقی در حل مشکل من میکنه؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 2 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2019 در ۱ ساعت قبل، a4tech گفته است : فرقی در حل مشکل من میکنه؟ دروود... خدمت شما...... http://www.gsm-developers.com/how-to-bypass-screen-lock-in-frp-on-or-oem-on-or-off هر گونه مشکل احتمالی به پای خودتون پس دقت کنید..... خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 4 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2019 در در 11 اسفند 1397 در 18:54، a4tech گفته است : با سلام.متاسفانه چون frp و oem هردو on هستن و پترن گوشیمو فراموش کردم نتونستم با odin فایل انلاک رو رایت کنم. اندروید گوشیم 8 و بیلد هم A530FXXU3BRL2 هست خارج از حاشیه تایپیک این گوشی جدید هست در فریمورهای جدید همه روشها بسته شدن روش قبلی که با OEM ON بود جواب نمیده فقط باید OFF باشه پس راهی نداره لینک ارسال
mortezatmbax 0 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 در 15 ساعت قبل، mohsen8 گفته است : خارج از حاشیه تایپیک این گوشی جدید هست در فریمورهای جدید همه روشها بسته شدن روش قبلی که با OEM ON بود جواب نمیده فقط باید OFF باشه پس راهی نداره پس دوستانی که باز میکنن ، چطوری باز میکنن ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.