tmp peyman 24 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2019 با سلام با bst و هر برنامه ای ک بود امتحان کردم اما بعد از وصل شدن ب نت اکانت میخواد مشتریم فراموش کرده اکانت رو رام هم زدم با چنتا ورژن mi 10 و mi9 لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2019 در 39 دقیقه قبل، tmp peyman گفته است : با سلام با bst و هر برنامه ای ک بود امتحان کردم اما بعد از وصل شدن ب نت اکانت میخواد مشتریم فراموش کرده اکانت رو رام هم زدم با چنتا ورژن mi 10 و mi9 دروود... دانگرید کن به 8 انلاک mi account بزن... بعد انلاک فکتوری ریست نزن که دوباره میاد.. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2019 منم همین مشکل رو با redmi 5 داشتم وقتی انلاک میزنی خودش ریسیت فکتوری میشه مشکل منم نتونستم حل کنم دیگه با شماره موبایلش بازگردانی کردم لینک ارسال
tmp peyman 24 ارسال شده در 18 مهر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2019 با سلام خدمت دوستان میخواستم از مدیران ساین خواهش کنم ک اگه مقدوره براشون این فایل رو تو دانلود سنتر قرار بدن دانلود کنم نتونستم اکانس سایت رو تهیه کنم https://combinefile.com/index.php?a=downloads&b=file&id=32676 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.