modern soft 164 ارسال شده در 27 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2019 سلام کدوم یک از این سه تا باکس بهتره ؟ لطفا علتشم بنویسید لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 27 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2019 در 5 ساعت قبل، modern soft گفته است : سلام کدوم یک از این سه تا باکس بهتره ؟ لطفا علتشم بنویسید لطفا یکی راهنمایی کنه لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 28 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2019 اول یو اف ای دوم ایزی پلاس سوم ؟ همون ایزی دیگه بستگی داره از کدوم منظر بنگری یو اف ای سریالم میزنه ایزی نه ایزی در عوض ساپورت عالی داره راحتره کارهاش من ایزی را برای حرفه ای ها ترجیح میدم البته پلاس همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 28 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2019 در 2 دقیقه قبل، mobilemehdi گفته است : اول یو اف ای دوم ایزی پلاس سوم ؟ همون ایزی دیگه بستگی داره از کدوم منظر بنگری یو اف ای سریالم میزنه ایزی نه ایزی در عوض ساپورت عالی داره راحتره کارهاش من ایزی را برای حرفه ای ها ترجیح میدم البته پلاس داداش پیس ایزی پلاس بهتره راستی داداش الان من چند روزه دارم به قیمتا نگا میکنم اختلاف قیمت زیاده مثلا یه سایت زده 4 میلیون یکی زده 3.5 کجا رو برا خرید پیشنهاد میدید و اینکه کنار ایزی پلاس ایمیت هم نیازه داشته باشی ؟ لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 28 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2019 ایزی پلاس خودش اداپتور پرسرعت داره اقای بهبودی خوبه همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 28 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2019 در 11 دقیقه قبل، mobilemehdi گفته است : ایزی پلاس خودش اداپتور پرسرعت داره اقای بهبودی خوبه آقای بهبودی کیه ؟ داداش معرفی کن نمیشناسمش لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 28 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2019 پیام خصوصی شد همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
Alireza.he 0 ارسال شده در 29 مهر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2023 سلام و ارز ادب دوستان ایزی پلاس چه کاری انجام میده که یو اف ای انجام نمیده اگر ممکنه راهنمایی کنید میخوام خرید کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.