رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 با سلام.... باینری گوشیه3هستش... برای فارسی اوردن که من فقط فایلهای boot recovery system رو روش رایت کردم...که سیم میشناسه...ولی فقط تماس اظطراری.. ..فایل اصلیشو هم از باکس برداشتم...بازم فرقی نکرد...فایل فارسی کوک شده هم بطور کامل رایت نمیشه. ..ممنون میشم کمکم کننید.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
سیوان 11 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 اخرین فایل u3 از سام موبایل با مشخصه a7108znu3brg2 رو بگیر کامل فلش کن ببین درست میشه من الان با این فایل یکی زدم بدون مشکل هست لینک ارسال
ehsan_hd 129 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 درود گوشی رو با فریمور 4 فایله فلش کنید بعد با باکس pach انجام بدین فایل مودم هم تست شود همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 در ۱ ساعت قبل، ehsan_hd گفته است : درود گوشی رو با فریمور 4 فایله فلش کنید بعد با باکس pach انجام بدین فایل مودم هم تست شود جواب نداد.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 در ۱ ساعت قبل، سیوان گفته است : اخرین فایل u3 از سام موبایل با مشخصه a7108znu3brg2 رو بگیر کامل فلش کن ببین درست میشه من الان با این فایل یکی زدم بدون مشکل هست تست کردم..جواب نداد داداش معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 در 16 ساعت قبل، رامین ملکی گفته است : با سلام.... باینری گوشیه3هستش... برای فارسی اوردن که من فقط فایلهای boot recovery system رو روش رایت کردم...که سیم میشناسه...ولی فقط تماس اظطراری.. ..فایل اصلیشو هم از باکس برداشتم...بازم فرقی نکرد...فایل فارسی کوک شده هم بطور کامل رایت نمیشه. ..ممنون میشم کمکم کننید.. دوست عزیزم بوت لودر گوشی انلاک است یا خیر لینک ارسال
ehsan_hd 129 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 در 18 ساعت قبل، رامین ملکی گفته است : جواب نداد.. قبل اینکه فلش کنی درست بود؟ همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 دادا حل شد.... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ehsan_hd 129 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 در 1 دقیقه قبل، رامین ملکی گفته است : دادا حل شد.... لطفا نحوه حل رو بگید که دوستان هم استفاده ببرند این تاپیک هم با نتیجه باشد همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 رایت فایل A7108ZMU3BRG2_CHM3BRG2 روت رایت سرت ریپیر سریال خودش... پچ سرت... تمام معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.