alirez.harivandi 9 ارسال شده در 3 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2019 درود خدمت همکاران عزیز باکس ایزی جیتک پلاس صفر بدون استفاده فقط تست شده فول پک میباشد همراه با ایمیت ایکس ... قیمت کل: پانصد هزار تومان زیر قیمت بازار با هزینه پست رایگان به همراه یه چسب آلومینیوم به قیمت هفتاد هزار تومان که رایگان و همینطور سه عدد شابلون اونا رو هم رایگان میدم. اگه کسی واقعا خریدار هست شماره تماس بذارید تماس میگیرم لینک ارسال
alirez.harivandi 9 ارسال شده در 3 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2019 لینک ارسال
Braveheart 5 ارسال شده در 3 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2019 همش چند لینک ارسال
mehrzadmobile 0 ارسال شده در 3 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2019 درود قیمت لطفا لینک ارسال
alirez.harivandi 9 ارسال شده در 3 فروردین، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2019 در 20 دقیقه قبل، mehrzadmobile گفته است : درود قیمت لطفا قیمت الان تو بازار سه و هفتصد اما من سه میدم لینک ارسال
noshabe 15 ارسال شده در 3 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2019 سلام دوست عزیز تنها باکس ایزی جیتک پلاس رو میفروشید؟ قیمت رو لطف میکنید. لینک ارسال
saeedreza 24 ارسال شده در 4 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2019 من ديشب خريدم اكبند ٢/٥ فقط ٢بار استفاده شده بود براي دوستم بود لینک ارسال
Braveheart 5 ارسال شده در 4 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2019 در 21 ساعت قبل، alirez.harivandi گفته است : دوست عزیز ایزی جیتگ پلاس فول که خودش آداپتور داره این آداپتور آی میته پس ایزی جیتگ احتمالا نسخه لایته لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 4 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2019 در 4 ساعت قبل، saeedreza گفته است : من ديشب خريدم اكبند ٢/٥ فقط ٢بار استفاده شده بود براي دوستم بود منم از چند جا قیمت گرفتم کم کارکردش این قیمته شایدم یکم پایینتر لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.