majidgarusi 10 ارسال شده در 25 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2018 سلام ایوتز رو باز میکنم گوشی رو وصل میکنم devisemobile.exe stop working میشه بعدشم ath.exe stop میشه . کسی به این مشکل خورده؟ دو سه بار ویندوز عوض کردم باز نشد ایوتنزم اخرین ورژنه خیلی فوریه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 25 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2018 فایل ath.exe داخل کامپیوتر سرچ کن مکانش کجا هست لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 26 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2018 دوست عزیز این ارور راه های مختلفی برای حل داره گاها پس از تغییر ویندوز که حل نمیشه بخاطر محل نصب در پوشه دیگه هستش ولی خوب الان یک فیلم در اختیارتون میزارم از اون استفاده کنید و نتیجه اعلام کنید https://m.youtube.com/watch?v=ii4YCA3UYik لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2018 این مشکل معمولا در ویندوز ویستا بوجود میاد شما یکبار دیگه آیتونز رو به همراه QuickTime حذف کن و سپس به صورت کامل و پس از ریستارت نصب کن خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.