shahram49 19 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلام دوستان یه اچ تی سی مدل دیزایر اج دی برام اومده ظاهرا خودبخود خاموش شده روشن که میکنی پنج تا ویبره میزنه بعد از یه مدت کوتاه ده تا ویبره میزنه و دیگه هیچ عکس العملی نداره .چون حدس میزنم مشکل نرم افزاری باشه سوالم رو اینجا مطرح کردم .اینم بگم هنوز هیچ کاری روش نکردم گفتم اول نظر دوستان رو بدونم بعد مشعول بشم. ممنون لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 آقا شهرام گل تو حالت بوتلودر میره؟ به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 اگر اصلا روشن نمیشه دو حالت داره 1.جیتگ و ترمیم بوت 2. خرابی هارد و تعویض هارد که فکر کنم همون هارد خراب شده باشه لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 به نظر منم هارد مشکل داره لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 29 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 سلام خدمت دوستان گلم.ممنون از اینکه همفکری کردید.این مشکل فقط توی ایکس دی آ دولوپر مطرح شده بود و متاسفانه بی نتیجه .عده ای گوشی رو فرستاده بودند گارانتی و تعویض کرده بودند عده ای هم همچنان منتظر راهکار و در کل عقیده اکثریت ارا بر این بود که گوشی دد شده رفته پی کارش کاریشم نمیشه کرد. و اما توی یکی از پستها یه اشاره ای شده بود به کلید ولومها به همین جهت کمی با ولومها ور رفتم و با نگه داشتن کلید ولوم پایین و پاور بالاخره بردمش توی منوی بوت و خیالم راحت شد که بوت پروندن در کار نیست و از همونجا ریبوتش کردم بدون زدن دکمه پاور و روشن شد. نتیجتا مشکل نمیتونه از نرم افزار یا هارد باشه که در اینصورت به هیچ وجه روشن نمیشد .البته هنوز باز نکردم کاملا چکش کنم ولی برای تست گوشی رو خاموش کردم و به کلید ولوم بالا کرم ریختم و باز رفت توی کما و اینبار سه تا ویبره میزنه و بالا نمیاد که باید باز کنم و بر رسی کنم و نتیجه نهایی رو همینجا میذارم. بازم ممنون از دوستان لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 من این گوشی رو داشتم که روشن میشد ولی رو ارم میموند مشکل از هاردش بود چرا چون وقتی میخواستم انلاکش کنم گزینه yes رو میزنم 7 تا پشت هم پاور میکرد کلی کار کردم اخرش تعویض هارد لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 29 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 ولی این گوشی اصلا روشن نمیشد و به محض پاور کردم ویبره میزد حتی زمانی که شارژر رو وصل میکردم همینطور بود. لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 شک نکید مشکل از هارده لینک ارسال
Kings 1 ارسال شده در 20 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2019 سلام خوبین بچه ها من یه گوشی دارم مدل گوشی HUAWEI U32 Y625هست دیشب عروسی که بود گوشی من تو جیبم بود نمیدونم گوشی خاموش میشود ولی من نمیدونستم که خاموش میشود بعد که رسیدم خونه هر کاری میکردم گوشی روشن نمیشود هرکاری کردم روشن نشد دوستا لطف کنین راهنمای کنین لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 20 اسفند، 2019 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2019 در در ۱۳۹۴/۲/۹ در 11:35، shahram49 گفته است : سلام خدمت دوستان گلم.ممنون از اینکه همفکری کردید.این مشکل فقط توی ایکس دی آ دولوپر مطرح شده بود و متاسفانه بی نتیجه .عده ای گوشی رو فرستاده بودند گارانتی و تعویض کرده بودند عده ای هم همچنان منتظر راهکار و در کل عقیده اکثریت ارا بر این بود که گوشی دد شده رفته پی کارش کاریشم نمیشه کرد. و اما توی یکی از پستها یه اشاره ای شده بود به کلید ولومها به همین جهت کمی با ولومها ور رفتم و با نگه داشتن کلید ولوم پایین و پاور بالاخره بردمش توی منوی بوت و خیالم راحت شد که بوت پروندن در کار نیست و از همونجا ریبوتش کردم بدون زدن دکمه پاور و روشن شد. نتیجتا مشکل نمیتونه از نرم افزار یا هارد باشه که در اینصورت به هیچ وجه روشن نمیشد .البته هنوز باز نکردم کاملا چکش کنم ولی برای تست گوشی رو خاموش کردم و به کلید ولوم بالا کرم ریختم و باز رفت توی کما و اینبار سه تا ویبره میزنه و بالا نمیاد که باید باز کنم و بر رسی کنم و نتیجه نهایی رو همینجا میذارم. بازم ممنون از دوستان اول اینکه کلیدهای ولوم وپاور را با اوهمتر تست کن و از سالم بودن کلیدها مطمعن شو و نهایتا ببین میتونی یه twrp روش رایت کنی اگه رایت شد سعی کن وایپ و روت کنی نشد ترمیم بوت و نشد هارد 100% تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.