gebal 57 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلام به عزیزان انجمن مدتی هست مشتری میاد میگه من با برنامه های چت (واستاپ.وایبر.تانگو.وغیره )مشکل دارم حتی یه عکس دانلود نمیکند . هرچه گوشی سرکله میزنیم این مشکل حل نمیشه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 درود دوست عزیز توی قسمت apn شما پروکسی ها و پورت رو پاک کن حل میشه...فقط کم نگیری لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 28 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 این مراحل رفتم همچنان مشکل پا برجاست لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 دوست عزیز غیر ممکن که حل نشه شما از اول apn رو دستی بدون پروکسی بزن حل میشه ممکنه اونلحظه ج نده بخاطر سرعت یا چیزی دیگه ولی شک نکن حل میشه.. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 توی بعضی شهرها چون دارن 3g فعال میکنن بخاطر همین مشکل داره (یا خود گوشی نرم افزارهای اینترنتی کاهش دهنده سرعت رو دارن) روشی که farzam7 عزیز گفت کاملا درسته و راه حل دیگری نیست لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلام البته یه گوشی sony z بود همین مشکل رو داشت(یه هویی انگار اینطوری شده بود ) با یه ریست فکتوریم حل شد ... :-" =)) رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 دوستان و همکاران عزیزم سلام. با روش فرزام جان بدون مشکل این مورد حل میشه. شما اول یه تنظیمات دستی بزن بعد یبار گوشی رو ریست کن اگه باز جواب نداد اونوقت با وای فای تست کن. اگه با وای فای ج داد که مشکل از سرعت اپراتور هست و خرابی که به قول دوستمون در برخی شهر ها هست. در غیر این صورت یبار ریست یا فلش بزنید و باز تنظیمات نصب کنید صددرصد حله. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 اگر ایرانسل هست بگو بگم چجوری حلش کنی و البته مدل گوشی هم مهمه هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 سلام حرفای دوستان کاملا درسته اگر مسنجرها تنها با دانلود عکس مشکل دارن تنها دلیلش همون پروکسی هست البته توجه کنید هم پروکسی هم پورت پاک کنید و apn را ذخیره کنید و اینکه تا بحال هر موردی داشتم به همین سادگی بدون فکتوری ریسیت و کار خاص دیگه ای راه افتاده لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 29 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 با وای فای تست میکنم مشکل ندارند.. اما با خط ایرانسل .همرا اول . رایتل تست میکنم جواب نمیده. روش که آقا فرزام گفته تست کردم جواب نگرفتم...... حتی گوشی هم فلش کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.