engma 0 ارسال شده در 16 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2018 درود. عرض خسته نباشید خدمت همکاران گرامی. آپدیت جدید به تازگی برای این گوشی ارائه شده که باینری به ورژن 7 ارتقا پیدا میکنه ( ورژن آندروید 7 باقی می مونه) مشخه باینری: XXU7C بعد از آپدیت مشکل وایفای برای گوشی ایجاد شده به این صورت که وایفای روشن میشه و به روتر متصل میشه ولی نمیشه از وای فای استفاده کرد هنگام دانگرید به XXU6C خطای باینری میده. کارهای انجام شده: با باکس Z3X تست کردم و در حالتای مختلف فلش کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم کسی تجربه ای داره؟ ممنونم میشم. لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 17 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2018 در 9 ساعت قبل، engma گفته است : درود. عرض خسته نباشید خدمت همکاران گرامی. آپدیت جدید به تازگی برای این گوشی ارائه شده که باینری به ورژن 7 ارتقا پیدا میکنه ( ورژن آندروید 7 باقی می مونه) مشخه باینری: XXU7C بعد از آپدیت مشکل وایفای برای گوشی ایجاد شده به این صورت که وایفای روشن میشه و به روتر متصل میشه ولی نمیشه از وای فای استفاده کرد هنگام دانگرید به XXU6C خطای باینری میده. کارهای انجام شده: با باکس Z3X تست کردم و در حالتای مختلف فلش کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم کسی تجربه ای داره؟ ممنونم میشم. به باینری قبل ک دیگه نمیشه دانگرید کرد.یا فایل بالاتر باید برگزنی.یا باید صبر کنی تا فایل بالاتر بیاد لینک ارسال
engma 0 ارسال شده در 17 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2018 ممنون بابت پاسختون راهی وجود نداره که بدون دانگرید کردن مشکل وایفای رو حل کرد؟؟ لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 17 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2018 مشکل وایفای راه حل خاصی نداره.اکثرا با ۴ فایل فلش جواب میده.یا مثلا برام پیش اومده ک با z3x فقط جواب بده.حتی شده با رایت qcn وای فای حل شده لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 17 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2018 در 13 دقیقه قبل، engma گفته است : ممنون بابت پاسختون راهی وجود نداره که بدون دانگرید کردن مشکل وایفای رو حل کرد؟؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.