Farshadjavan 9 ارسال شده در 12 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2018 سلام یه گوشی j710f u2 frp off مشتری اورده پترن داره بدون پاک شدن اطلاعات میخوان پترن رو بردارم دقیقا بیلد خود گوشی رو دانلود کردم از طریق gsd فایل کرنل رو ساختم رایت کردم میاد رو ارم میمونه بعد بوت ایمیج خود گوشی رو رایت کردم اومد بالا اما پترن داره باز کسی راهی سراغ داره لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 13 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2018 در 10 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام یه گوشی j710f u2 frp off مشتری اورده پترن داره بدون پاک شدن اطلاعات میخوان پترن رو بردارم دقیقا بیلد خود گوشی رو دانلود کردم از طریق gsd فایل کرنل رو ساختم رایت کردم میاد رو ارم میمونه بعد بوت ایمیج خود گوشی رو رایت کردم اومد بالا اما پترن داره باز کسی راهی سراغ داره http://gsmsource.ir/video-tutorial-for-making-original-recovery-to-unlock-android-phones/ لینک ارسال
Makarov 22 ارسال شده در 13 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2018 در 11 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام یه گوشی j710f u2 frp off مشتری اورده پترن داره بدون پاک شدن اطلاعات میخوان پترن رو بردارم دقیقا بیلد خود گوشی رو دانلود کردم از طریق gsd فایل کرنل رو ساختم رایت کردم میاد رو ارم میمونه بعد بوت ایمیج خود گوشی رو رایت کردم اومد بالا اما پترن داره باز کسی راهی سراغ داره کاستوم ریکاوری بزن با gsd از متد Unlock-Clearing-UI-Method رمزو بردار از اطلاعات بک اپ بگیر بعد فلش کن لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 13 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2018 در 15 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام یه گوشی j710f u2 frp off مشتری اورده پترن داره بدون پاک شدن اطلاعات میخوان پترن رو بردارم دقیقا بیلد خود گوشی رو دانلود کردم از طریق gsd فایل کرنل رو ساختم رایت کردم میاد رو ارم میمونه بعد بوت ایمیج خود گوشی رو رایت کردم اومد بالا اما پترن داره باز کسی راهی سراغ داره سلام یه عکس از محیط ریکاوری بذار تا فایل آنلاک رو برات بسازم... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.