Farshadjavan 9 ارسال شده در 4 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2018 سلام رو حالت عادی تماس برقرار میکنم صدای رفت مشکلی نداره اما اما هنگام تماس تصویری با واتساپ صدای رفت کار نمیکنه صدا برا مخاطب نمیره لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 5 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2018 در 11 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام رو حالت عادی تماس برقرار میکنم صدای رفت مشکلی نداره اما اما هنگام تماس تصویری با واتساپ صدای رفت کار نمیکنه صدا برا مخاطب نمیره میک دومش مشکل داره لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 5 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2018 در 13 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام رو حالت عادی تماس برقرار میکنم صدای رفت مشکلی نداره اما اما هنگام تماس تصویری با واتساپ صدای رفت کار نمیکنه صدا برا مخاطب نمیره با گوشی یه فیلم ظبط کن توی فیلم صحبت کن ببین صدای شما پخش میشه یا نه اگه نشد کیت صدا بالاشو عوض کن درست میشه نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 5 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2018 در 9 دقیقه قبل، sajjad-ali گفته است : با گوشی یه فیلم ظبط کن توی فیلم صحبت کن ببین صدای شما پخش میشه یا نه اگه نشد کیت صدا بالاشو عوض کن درست میشه با گوشی دیگه به ایقون تماس تصویری میزنم مشکل نداره هم صدای رفت هم بگشت سالم لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 5 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2018 در 1 ساعت قبل، b.sajad1371 گفته است : میک دومش مشکل داره با گوشی دیگه به ایفون زنگ میزنم تماس تصویری میزنم مشکل نداره فقط از ایقون به گوشی دیگه مشکل داره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.