rahi_sr 224 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 دوستان این گوشی وقتی تماس برقرار میکنم یا دریافت میکنم، به مدت دو ثانیه آنتن میره و دوباره برمیگرده، به نظرتون مشکل سخت افزاریه؟ لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 در هم اکنون، rahi_sr گفته است : دوستان این گوشی وقتی تماس برقرار میکنم یا دریافت میکنم، به مدت دو ثانیه آنتن میره و دوباره برمیگرده، به نظرتون مشکل سخت افزاریه؟ فلش زدی؟؟ بنظرم مشکل پی اف هست..بازم دوستان نظر بدن بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 در 17 دقیقه قبل، OREO2018 گفته است : فلش زدی؟؟ بنظرم مشکل پی اف هست..بازم دوستان نظر بدن نه فلش نزدم، میخوام اول مطمئن بشم سخت افزاری نیست لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 در 13 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : نه فلش نزدم، میخوام اول مطمئن بشم سخت افزاری نیست داداش قبل فلش گوشی رو روی حالت GSM بزار تست کن اگه باز قطع و وصل کرد مشکل از PF گوشیه باید تقویت بشه نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.