Movafegh 0 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 سلام یه s7 edge هست اندروید هشت میخوام imei رو تغییر بدم روت کردم ولی با z3x خطا میده کسی هست راهنمایی کنه ؟ لینک ارسال
abolfazl6812 4 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 سلام دوست عزیز فکر نکنم باکسی ساپورتش لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اگه باینری 2 هست برگرد هفت Z3X میزنه اگه باینری 3 نمیشه لینک ارسال
abolfazl6812 4 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 z3x میتونه عوض کنه؟؟؟؟ لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 در 16 ساعت قبل، Movafegh گفته است : سلام یه s7 edge هست اندروید هشت میخوام imei رو تغییر بدم روت کردم ولی با z3x خطا میده کسی هست راهنمایی کنه ؟ دانگرد کردن به 7 یا با اختاپوس یا EFT میتونی Imei رو تغییر بدی نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
Movafegh 0 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 سلام دانگرید نمیشه باینری ۳ هست و امکان دانگرید نداره لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 در 9 دقیقه قبل، Movafegh گفته است : سلام دانگرید نمیشه باینری ۳ هست و امکان دانگرید نداره س باید از باکس OCTOPUS یا EFT استفاده کنی نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
Movafegh 0 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 در هم اکنون، sajjad-ali گفته است : س باید از باکس OCTOPUS یا EFT استفاده کنی با اختاپوس میتونم دانگرید کنم ؟ لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 در 18 دقیقه قبل، Movafegh گفته است : با اختاپوس میتونم دانگرید کنم ؟ نه دوست عزیز میتونی ترمیم سریال کنی نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
Movafegh 0 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 در هم اکنون، sajjad-ali گفته است : نه دوست عزیز میتونی ترمیم سریال کنی یعنی با همین اندروید هشت با اختاپوس میتونم تغییر بدم imei رو و خطا نمیده؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.