rahi_sr 224 ارسال شده در 1 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2018 کرک ورژن 1.58 خدمت دوستان گلم برنامه کامل اجرا شد، اما عملکرد هاشو تست نکردم، اگر جواب گرفتین اعلام کنین به علت ویرویس بودن لینک برداشته شد لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 ویروسی شدید نزدیکش هم نشید اصلا لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 در 18 دقیقه قبل، mohsen8 گفته است : ویروسی شدید نزدیکش هم نشید اصلا مگه چک کردی؟ لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 تست کردم موقع اکسترکت ارور ویروس میده..ولی اونقدر شدید که نیست.. در کل ویروسی نیست بخوای حساب کنی.. اجرا شده در سیستم بنده بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 در ۱ ساعت قبل، rahi_sr گفته است : مگه چک کردی؟ آره اجرا هم شد بعدش هم آنتی ویروسم کلی ویرویس شناسایی کرد سیستم رو آلوده کرد در کل بعضی برنامه های نصب شده رو هم خراب کرد ویندوز هم 7 هستش..آنتی ویروسم هم نود 32 اما عملکردی ازش تست نکردم فقط ویرویس Floxif پخش شد در سیستم کلی فایل exe و dll آلوده کرد لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 در 2 دقیقه قبل، mohsen8 گفته است : آره اجرا هم شد بعدش هم آنتی ویروسم کلی ویرویس شناسایی کرد سیستم رو آلوده کرد در کل بعضی برنامه های نصب شده رو هم خراب کرد ویندوز هم 7 هستش..آنتی ویروسم هم نود 32 اما عملکردی ازش تست نکردم فقط ویرویس Floxif پخش شد در سیستم کلی فایل exe و dll آلوده کرد این سیستم بنده.انتی ویروس دارم..فعاله. تازه نسخه پریمیوم دارم. اون جورم که شما میگین ویروس که نبود.. شما سیستمتون از قبل هم 100 درصد ویروس داشته بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
aaaaa400 14 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 سلام داداش . ممکنه فایل کرک رو به عنوان ویروش شناسایی کرده باشه لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 در هم اکنون، aaaaa400 گفته است : سلام داداش . ممکنه فایل کرک رو به عنوان ویروش شناسایی کرده باشه دقیقا درسته حرفتون کلا کرک هر فایلی بخوای حساب کنی انتی ویروس به عنوان ویروس شناسایی میکنه بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 کرک رو تست هم بکیند شاید ویندوز بنده با این بد افزار مشکل داره در هر حال خواستم اطلاع بدم برای همین نوع ویندوزم در پست بالایی ذکر کردم اولین بار نیست من کرک دارم نصب میکنم قبلا هم این مشکلو با کرک Z3X داشتم من هر وقت اجرا میکردم آلوده میکرد سیستم چند تا دارم وقت کنم روی یکی دیگه تست میکنم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 اسفند، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2018 دوستان عزیز حتما همیشه برای تست کرک ها ابتدا روی ماشین مجازی تست کنید ممکنه برخی کرک ها تله باشه برای ادب کردن استفاده کننده های کرک و تو کدهاشون از فرمت درایور ها استفاده کنند اینطور مواقع به محض اجرای فایل اجرایی کل درایوهاتون فرمت خواهد شد به هر حال هواستون باشه ممکنه برخی کرک ها تله باشن موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.