sajjad-ali 274 ارسال شده در 27 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2018 سلام دوستان یه گوشی g610-u10 با بیلد 161 فلشش کردم برنامه میریزم روش وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنم برنامه ها پاک میشن گوشی رو چند بار فلش کردم ممنون میشم راهنمایی کنید نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
tmp peyman 24 ارسال شده در 27 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2018 هاردش خرابه لینک ارسال
majidgarusi 10 ارسال شده در 28 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2018 در 23 ساعت قبل، sajjad-ali گفته است : سلام دوستان یه گوشی g610-u10 با بیلد 161 فلشش کردم برنامه میریزم روش وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنم برنامه ها پاک میشن گوشی رو چند بار فلش کردم ممنون میشم راهنمایی کنید گوشی رو با dload باز هم یه امتحان کن اگه نشه که صد در صد هاردشه لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 28 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2018 در 20 دقیقه قبل، majidgarusi گفته است : گوشی رو با dload باز هم یه امتحان کن اگه نشه که صد در صد هاردشه مشکل حل شد مشکل از فایل فلش بود نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.