Farshadjavan 9 ارسال شده در 24 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2018 سلام یه هواوی مدل che2-l11 (4x) honor مشتری اورده مشکل دوربین داره از اندروید 6 بود به 5 دانگرید هم کردم اخرین بیلد هم فلش زدم بازم مشکل داره از تو قسمت تنظیمات برنامه ها هم که میرم زده برنامه دوربین غیر فعال ریست هم شده باز این مشکل پا برجاس موقع باز کردن دوربین ارور میاد که برنامه ها رو چک کن برنامه چراغ قوه روشن باشه ببند چک کردم باز همین مشکل پا برجاس بیلد فعلی b310 منطقه خاورمیانه هس اندروید5 لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 24 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2018 در 1 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام یه هواوی مدل che2-l11 (4x) honor مشتری اورده مشکل دوربین داره از اندروید 6 بود به 5 دانگرید هم کردم اخرین بیلد هم فلش زدم بازم مشکل داره از تو قسمت تنظیمات برنامه ها هم که میرم زده برنامه دوربین غیر فعال ریست هم شده باز این مشکل پا برجاس موقع باز کردن دوربین ارور میاد که برنامه ها رو چک کن برنامه چراغ قوه روشن باشه ببند چک کردم باز همین مشکل پا برجاس بیلد فعلی b310 منطقه خاورمیانه هس اندروید5 به بالا ترین فایل فلش کنید اگه جواب نداد مشکل سخت افزاریه نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.