reza.seven 40 ارسال شده در 15 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2018 سلام خسته نباشید بریا ترمیم سریال هواوی Y600 با کرک NCK از تب META با این ارور مواجه میشم از همکارا اگه راه حلی دارید لطفا راهنمایی کنید.تشکر If drivers missing, please install CDC drivers. لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 15 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2018 در 2 دقیقه قبل، reza.seven گفته است : سلام خسته نباشید بریا ترمیم سریال هواوی Y600 با کرک NCK از تب META با این ارور مواجه میشم از همکارا اگه راه حلی دارید لفا راهنمایی کنید.تشکر If drivers missing, please install CDC drivers. دوست عزیز میتونی گوشی رو روت کنی واز طریق برنامهmtkdroid اقدام به ترمیم سریال کنی امیدوارم مفید باشه بنده بارها اوکی کردم.... لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 15 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2018 در هم اکنون، mehran72m گفته است : دوست عزیز میتونی گوشی رو روت کنی واز طریق برنامهmtkdroid اقدام به ترمیم سریال کنی امیدوارم مفید باشه بنده بارها اوکی کردم.... میخوام دائمی باشه مهرام جان با برنامه mtk droid بعد ریست فکتوری دوباره سریال میپره لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 15 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2018 در 8 دقیقه قبل، reza.seven گفته است : میخوام دائمی باشه مهرام جان با برنامه mtk droid بعد ریست فکتوری دوباره سریال میپره بنده داشتم تست کردم بازم مونده الان تو یه تستی بکن... لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 15 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2018 در 2 ساعت قبل، mehran72m گفته است : بنده داشتم تست کردم بازم مونده الان تو یه تستی بکن... روی این مدل متاسفانه جوابگو نیست لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 15 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2018 در 7 ساعت قبل، reza.seven گفته است : سلام خسته نباشید بریا ترمیم سریال هواوی Y600 با کرک NCK از تب META با این ارور مواجه میشم از همکارا اگه راه حلی دارید لطفا راهنمایی کنید.تشکر If drivers missing, please install CDC drivers. گزینه flash connection دایمی رایت می کنه بایست بعد رایت هر سریال گوی ریست (فکتوری)کنی اگه هارد عوض کرده باشید یا اگه nvram پاک شده باشه اول nvram رایت کنید بعد با گزینه flash connection دایمی رایت می کنه بایست بعد رایت هر سریال گوی ریست (فکتوری)کنی تست شده سریال دایمی هست لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2018 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.