Sayedhamid 23 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 گوشی های جدید اکثرا برا برداشتن دستی FRP باید حالت نابینایان فعال سپس وارد یوتیوب شد و ....... راهی هست که *** نصب بشه برا دور زدن فیلتر ؟ لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 در 2 ساعت قبل، Sayedhamid گفته است : گوشی های جدید اکثرا برا برداشتن دستی FRP باید حالت نابینایان فعال سپس وارد یوتیوب شد و ....... راهی هست که *** نصب بشه برا دور زدن فیلتر ؟ مدل گوشی تون چیه؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 هواوی Nova 3 E با اندروید 8 لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 در 4 ساعت قبل، Sayedhamid گفته است : گوشی های جدید اکثرا برا برداشتن دستی FRP باید حالت نابینایان فعال سپس وارد یوتیوب شد و ....... راهی هست که *** نصب بشه برا دور زدن فیلتر ؟ دوست عزیز به صورت انلاین هم میتونی باز کنی نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 در 4 ساعت قبل، Sayedhamid گفته است : گوشی های جدید اکثرا برا برداشتن دستی FRP باید حالت نابینایان فعال سپس وارد یوتیوب شد و ....... راهی هست که *** نصب بشه برا دور زدن فیلتر ؟ به بعضی مودمها میشه پ**ر**و**ک**س**ی داد، که با ست کردن پ**ر**و**ک**س**ی رو این مودمها، هر دستگاهی که بهشون وصل بشه، ف**ی**ل**ت** رینگ رو دور میزنه. سرچ کن اگه مودمت ساپورت میکنه این کارو، بهترین راه اینه بنظرم... لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 در 16 دقیقه قبل، sajjad-ali گفته است : دوست عزیز به صورت انلاین هم میتونی باز کنی بیشتر توضیح میدید؟ لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 در 32 دقیقه قبل، One_Gunner1988 گفته است : بیشتر توضیح میدید؟ بعضی از همکاران مون قفل frp گوشی هواوی که به مشکل میخوریم به صورت انلاین باز میکنن کمتر از یک دقیقه من خودم گاهی از این روش استفاده میکنم . نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 در 2 ساعت قبل، sajjad-ali گفته است : بعضی از همکاران مون قفل frp گوشی هواوی که به مشکل میخوریم به صورت انلاین باز میکنن کمتر از یک دقیقه من خودم گاهی از این روش استفاده میکنم منظورم این بود با چه روشی؟ نیاز به چه ابزاری داره؟ اگه امکانش هست روش کار رو بیشتر توضیح بدید... لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 7 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2018 در 15 ساعت قبل، One_Gunner1988 گفته است : منظورم این بود با چه روشی؟ نیاز به چه ابزاری داره؟ اگه امکانش هست روش کار رو بیشتر توضیح بدید... بصورت آنلاین رو حالت فست بوت قسمت FRP رو پاک میکنه..برخی باکسها این گزینه رو دارند کلا از طرف سرور DC هم هست باکس HCU و EFT دارن این گزینه رو البته روشهای دیگه ای هست که نیاز به کامپیوتر هم نداره و تا اندروید 9 روی همه گوشیها جواب میده(کسانی که میدونن مثل خود من زیاد دوست ندارن عمومیش کنن) لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 7 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2018 در 5 ساعت قبل، mohsen8 گفته است : بصورت آنلاین رو حالت فست بوت قسمت FRP رو پاک میکنه..برخی باکسها این گزینه رو دارند کلا از طرف سرور DC هم هست باکس HCU و EFT دارن این گزینه رو البته روشهای دیگه ای هست که نیاز به کامپیوتر هم نداره و تا اندروید 9 روی همه گوشیها جواب میده(کسانی که میدونن مثل خود من زیاد دوست ندارن عمومیش کنن) اشکال نداره عمومی نکن ولی لااقل راهش تا حد امکان راهنمایی کن . باید برنامه نویسی بلد باشم ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.