Farshadjavan 9 ارسال شده در 5 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2018 سلام کسی راهی دستوری سراغ داره که بدون باکس بشه سریال هواوی با چیپست کوالکوم رایت کرد لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 5 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2018 از کرک میراکل استفاده کن... من چند بار، این کار رو انجام دادم. لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 5 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2018 در 2 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام کسی راهی دستوری سراغ داره که بدون باکس بشه سریال هواوی با چیپست کوالکوم رایت کرد والله من که خیلی تلاش کردم چیزی پیدا کنک که بدون دردسر بزنه آخرش hcu گرفتم 20 ساله 1300 هزار تومن لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 5 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2018 در ۱ ساعت قبل، One_Gunner1988 گفته است : از کرک میراکل استفاده کن... من چند بار، این کار رو انجام دادم. کوالکوم مگه سریال رایت میکنه /؟ رایت سریال نداره که لینک ارسال
hadi9823 192 ارسال شده در 5 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2018 IMEI Repair Qoalcomm بهترین تولز بدون باکس لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 5 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2018 در 6 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : کوالکوم مگه سریال رایت میکنه /؟ رایت سریال نداره که آره، رایت میکنه. اینو ببین داداش: yon.ir/grBHk و اینو: yon.ir/fTgXd امیدوارم مشکلت حل بشه. لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 5 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2018 در هم اکنون، One_Gunner1988 گفته است : آره، رایت میکنه. اینو ببین داداش: yon.ir/grBHk و اینو: yon.ir/fTgXd امیدوارم مشکلت حل بشه. مرسی داداش راه رایتش رو پیدا کردم اما نزد گوشی رو یعنی اصلا گوشی رو نشناخت تو دو حالت زدم قبول نکرد شما تو چه حالتی برا کوالکوم سریال زدی؟ لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 5 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2018 در 4 ساعت قبل، hadi9823 گفته است : IMEI Repair Qoalcomm بهترین تولز بدون باکس هنوز تا به حال موفق نشدم با این راه سریال رایت کنم هیچ وقت جواب نداد لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 در 9 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : مرسی داداش راه رایتش رو پیدا کردم اما نزد گوشی رو یعنی اصلا گوشی رو نشناخت تو دو حالت زدم قبول نکرد شما تو چه حالتی برا کوالکوم سریال زدی؟ باید دیاگ رو فعال کنی تا بتونی بزنی لینک ارسال
One_Gunner1988 10 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2018 در 10 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : مرسی داداش راه رایتش رو پیدا کردم اما نزد گوشی رو یعنی اصلا گوشی رو نشناخت تو دو حالت زدم قبول نکرد شما تو چه حالتی برا کوالکوم سریال زدی؟ دوست عزیز اول مطمئن شو درایورهاتو به درستی نصب کردی؛ بعد گوشیتو روت کن، سوم دیاگ رو فعال کن (نحوه فعال کردن تو هر دو ویدئو هست)... -------------------------------------------- اگه با استفاده از میراکل، دیاگ فعال نشد، بصورت دستی و با روش زیر میتونی فعال کنی: گوشیتو روت کن. بعد گوشی رو به صورت MTP (با USB Debugging فعال) به سیستم وصل کن. سپس با نرم افزار Minimal ADB And Fastboot یا از طریق CMD ویندوز، دستورات زیر رو مرحله به مرحله تایپ کن و اینتر بزن: adb shell su setprop sys.usb.config diag,adb بعد از اجرای فرمان آخر میبینیم که درایور diagnostic port تو قسمت دیوایس منیجر فعال شد. نکته: هربار که کوشی ریستارت بشه دوباره پورت دیاگ غیرفعال میشه و مرحله آخر رو باید دوباره اجرا کنید تا فعال بشه. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.