Farshadjavan 9 ارسال شده در 4 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2018 سلام یه y600_u20 مشتری اورده سریال اینولید بود یه nvram رایت کردم با کرک میراکل .حالا انتن نداره در ضمن بد رایت nvram سریال رو تغیر دادم اما باز وثتی یه شماره میگیری میزنه در حال جستجوی شبکه کسی راه حلی داره نجات پیدا کنیم از این وضعیت بعد مدیاتک ها هم مثل سامسونگ ها بعد سریال زدن گزینه پچ یا چیز دیگه ای دارن ؟؟که شبکه بیاد بالا لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 4 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2018 دروود... با همون کرک میراکل unlock network رو بزن ببین تغییری میکنه یا نه... خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 4 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2018 در ۱ ساعت قبل، DawoodZzz گفته است : دروود... با همون کرک میراکل unlock network رو بزن ببین تغییری میکنه یا نه... سلام ن متاسفانه جواب نداد no service لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 4 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2018 در 2 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام یه y600_u20 مشتری اورده سریال اینولید بود یه nvram رایت کردم با کرک میراکل .حالا انتن نداره در ضمن بد رایت nvram سریال رو تغیر دادم اما باز وثتی یه شماره میگیری میزنه در حال جستجوی شبکه کسی راه حلی داره نجات پیدا کنیم از این وضعیت بعد مدیاتک ها هم مثل سامسونگ ها بعد سریال زدن گزینه پچ یا چیز دیگه ای دارن ؟؟که شبکه بیاد بالا دوست عزیز طبق این اموزش پیش برین خودم تست کردم گوشی باید روت باشه https://www.youtube.com/watch?v=KxtA1XIqrRw نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.