mehran72m 234 ارسال شده در 24 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2018 در 13 ساعت قبل، مهدی قلی پور گفته است : خداروشکر مشکل حل شد یه قلق ریز بود ممنونم از دوست عزیز 2نا سیم کارت انتن اوردن سپاس یاعلی داداش روشی که انجام دادی و کارت راه افتاده رو مطرح کن تا دوستان هم ازش استفاده کنن ممنونم.... لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 25 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 در هم اکنون، korkoochire گفته است : آقای قلی پور بی زحمت بگید سریال اصلی رو زدید./ سلام دوست عزیز نه سریال یه گوشی دیگه که کارتون داشت چون ریجستربود لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 25 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 در هم اکنون، mehran72m گفته است : داداش روشی که انجام دادی و کارت راه افتاده رو مطرح کن تا دوستان هم ازش استفاده کنن ممنونم.... سلام ورژن 27.7 z3x رو نصب کنید گوشی روت باشه root explorer رو نصب کنید پوشه efs رو پاک کنید بیاید تو باکس سریال رو دستی وارد کنید ripair روبزنید وسطش ارور nvdata میده همونظور که گوشی وصل هست گزینه nvdata رو زده و رایت کنید وگوشی رو اصلا جدا نکید و دوباره repair رو بزنید توی همه این مراحل سیم کارت نباید روی گوشی باشه حالا میبینید که سریال شما رایت شده ولی تماس اظطراری هست حالا یه efs رایت کنید و patch certificate رو بزنید باانجام این مراحل الان گوشیم دستمه و دوسیم کارت هم آنتن داره تمام یاعلی لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 25 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 در 8 دقیقه قبل، مهدی قلی پور گفته است : سلام ورژن 27.7 z3x رو نصب کنید گوشی روت باشه root explorer رو نصب کنید پوشه efs رو پاک کنید بیاید تو باکس سریال رو دستی وارد کنید ripair روبزنید وسطش ارور nvdata میده همونظور که گوشی وصل هست گزینه nvdata رو زده و رایت کنید وگوشی رو اصلا جدا نکید و دوباره repair رو بزنید توی همه این مراحل سیم کارت نباید روی گوشی باشه حالا میبینید که سریال شما رایت شده ولی تماس اظطراری هست حالا یه efs رایت کنید و patch certificate رو بزنید باانجام این مراحل الان گوشیم دستمه و دوسیم کارت هم آنتن داره تمام یاعلی داداش فایل ستاپ 27.7 رو دارید؟ لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 25 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 در 34 دقیقه قبل، مهدی قلی پور گفته است : سلام ورژن 27.7 z3x رو نصب کنید گوشی روت باشه root explorer رو نصب کنید پوشه efs رو پاک کنید بیاید تو باکس سریال رو دستی وارد کنید ripair روبزنید وسطش ارور nvdata میده همونظور که گوشی وصل هست گزینه nvdata رو زده و رایت کنید وگوشی رو اصلا جدا نکید و دوباره repair رو بزنید توی همه این مراحل سیم کارت نباید روی گوشی باشه حالا میبینید که سریال شما رایت شده ولی تماس اظطراری هست حالا یه efs رایت کنید و patch certificate رو بزنید باانجام این مراحل الان گوشیم دستمه و دوسیم کارت هم آنتن داره تمام یاعلی داداش فایل efs که رایت کردید رو میدید؟ من سریال رو عوض کردم اما الان موقع پچ دوباره ارور nv میده لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 25 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 در هم اکنون، saeiduniquej گفته است : داداش فایل efs که رایت کردید رو میدید؟ من سریال رو عوض کردم اما الان موقع پچ دوباره ارور nv میده سلام دوباره nv رو رایت کن و کابل رو جدا نکن پشت سرش سریع پچ رو بزن یاعلی لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 25 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 در هم اکنون، saeiduniquej گفته است : داداش فایل ستاپ 27.7 رو دارید؟ سلام تو گوگل سرچش کن هموم صفحه اول میشه دان کنی لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 25 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 در 1 دقیقه قبل، مهدی قلی پور گفته است : سلام دوباره nv رو رایت کن و کابل رو جدا نکن پشت سرش سریع پچ رو بزن یاعلی همین الان این کارو کردم باز ارور nv داد سریال رایت شده اما پچ نمیشه لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 25 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 nv رو توی روت اکسپلورر پاک کن دوباره یه nv دیگه بزن واس من ک بعد یکبار تعویض nv ورایت nv جدید حل شد لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 25 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2018 در هم اکنون، مهدی قلی پور گفته است : nv رو توی روت اکسپلورر پاک کن دوباره یه nv دیگه بزن واس من ک بعد یکبار تعویض nv ورایت nv جدید حل شد خوب اگر زحمتی نیست nv و اون efs که استنفاده کردی رو بده داداش دمت گرم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.