مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 23 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 سلام خدمت همکاران عزیز. دوستان یه g570f دارم که هنگام ترمیم سریال بصورت دستی در ورژن 27.7 باکس z3x ارور میده و ناقص عمل میکنه کسی با این مشکل برخورده راهنمایی کنه ممنونماینم لاگ عملکرد REPAIR INSTRUCTIONS: Phone must be rooted! If the software can't root the phone automatically, then you must root your device manually. 1. Power on the phone. 2. Tap 7 times on 'Build number' in 'Settings'-'About phone' to enable 'Developer options', go to 'Settings'-'Developer options' and enable 'USB debugging'. 3. Connect the phone to PC with USB cable, install drivers if needed. 4. Select device in ADB settings. 5. Fill values what you need to repair. 6. Press 'Repair' button. 7. Press 'Patch Certificate' if you have network problem after repairing. 7. Press 'Reset EFS' if you need to reset it. Be carefully, do not perform this without necessity. Backup will be created automatically. Operation: Repair Selected model: SM-G570F Software version: 27.7 If you are looking for 'Repair Network' function then you should use 'Patch Certificate' Waiting ADB device... Ok Reading phone info... Model: SM-G570F Android version: 6.0.1 Product code: Phone version: G570FXXU1AQF4 PDA version: G570FXXU1AQG3 CSC version: G570FOJV1AQG3 CSC country code: UAE CSC sales code: XSG HW version: Phone SN: 00000000000 Chip name: EXYNOS7570 Modem board: SHANNON305 RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Reading NV data... Ok Checking NV data... Ok Initialization zTool... Ok Running zTool, please wait... Start... Ok Initialization... Ok Generate and check client proof... Ok Verify proof by client... Ok Reading data from phone... error (0) Try downgrade modem if possible Done with Samsung Tool PRO v.27.7 لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 23 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 اندروید 7 بود کامبینیشن زدم وبه 6 دانگرید کردم 4فایل بازم همین ارور رو داد لینک ارسال
Omid.Abbasi 21 ارسال شده در 23 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 مشکل سریال گوشیت چیه ؟ همه صفره یا اینکه کلا میخوای عوضش کنی ؟ لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 23 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 همش صفر شده ولی چون طرح ریجستر گرفتش و ب عبارتی ضررم شده یه کارتون عین خودش دارم میخوام سریال اون رو بزنم و الانم سریالش همش صفر شده ممنونم دوست عزیز راهنمایی کنی لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 23 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 فقط نمیدونم این ارور دانگرید مودم چیه که 3 تا فایل دارم هرکدوم رو میزنم چه اندروید 7چه 6 بازم این ارور رو میده لینک ارسال
Omid.Abbasi 21 ارسال شده در 23 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 درحال حاضر این مدل سریالش عوض نمیشه اگرم بشه انتن نمیده .. تنها ابزاری که این مدل رو سریال دستی عوض میکنه GCpro key که اونم بعدش انتن نداری. لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 23 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 نه من خودم عوض کردم الان پوشه efs رو با روت اکسپلورر پاک کردم وبا z3x سریال زدم درست شد اما انتن نداره متاسفانه یعنی تماس اظطراری هست به هرحال ممنون از پاسختون لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 23 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 خداروشکر مشکل حل شد یه قلق ریز بود ممنونم از دوست عزیز 2نا سیم کارت انتن اوردن سپاس یاعلی لینک ارسال
korkoochire 10 ارسال شده در 23 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 آقای قلی پور بی زحمت بگید سریال اصلی رو زدید./ لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 23 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2018 در 5 ساعت قبل، مهدی قلی پور گفته است : خداروشکر مشکل حل شد یه قلق ریز بود ممنونم از دوست عزیز 2نا سیم کارت انتن اوردن سپاس یاعلی سلام داداش ...میشه این قلق ریزشو بگی ممنون...چون فک کنم اکثرا گیر اینن ممنون تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.