Amiralimto 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 دوستان عزیز کسی میدونه چجوری الگو بدون حذف اطلاعات برداریم مدل گوشیم s8سامسونگ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 16 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 اگر FRP و OEM هر دو OFF هستن روش زیر http://gsmsource.ir/video-tutorial-for-making-original-recovery-to-unlock-android-phones/ اگه فعال هستن یه چک بکنید باکس EFT این مدل ENG رو گذاشته با اون باکس میشه زد لینک ارسال
Amiralimto 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 روشن هستش frp من دانگل eft دارم کارمو راه میندازه لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 16 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 در 33 دقیقه قبل، Amiralimto گفته است : روشن هستش frp من دانگل eft دارم کارمو راه میندازه خب اول frp رو اف کن بعدش ریکاوری ادیت کن رایت کن تمام لینک ارسال
Amiralimto 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 خوب میشه توضیح بدید چجوری میشه ی ایدی تل بدید اونجا روش صحیح برام توضیح بدید لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 16 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 در 31 دقیقه قبل، Amiralimto گفته است : خوب میشه توضیح بدید چجوری میشه ی ایدی تل بدید اونجا روش صحیح برام توضیح بدید ببینید مدل گوشیتون تو کدوم قسمت موجوده ufs یا emmc بعد این میگم چیکار کنید لینک ارسال
Amiralimto 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 اگر منظورتون باکس ufs ندارم لینک ارسال
a.sharifi 20 ارسال شده در 17 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2018 سلام... https://www.youtube.com/watch?v=fbNI5h1EOm4 این جدید ترین روش برای باز کردن بدون حذف اطلاعات هستش اگه FRP /OEM ON باشند فعلا تو هیچ قسمت EFT این مدل ساپورت نمیشند و اگه FRP/OEM OFF باشند با ساختن ریکاوری میشه راحت برداشت و در اخر اقای سوری اموزشی گذاشته بودند که اونم شاید جواب بده 1 اولا از فایل کامبینیشن بوت.ریکاوری.سیستم رو رایت کنید اگه بالا اومد میتونید از اطلاعات بکاپ بگیرید و دراخر فلش با فایل اصلی همه چیز ممکن است. ناممکن ها فقط زمان بیشتری میبرند... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.