ویدا 0 ارسال شده در 10 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2018 فایل XML موجود دارین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 10 دی، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2018 خدمت شما https://firmware.vip/fa/repair-boot-emmc/huawei/y550-l01/firmware-9051 اگر با نرم افزار نتونستید رایت کنید با CM2 میشه رایت کرد محتوای فایل رو قبل از دانلود هم میتونید ببینید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ویدا 0 ارسال شده در 1 بهمن، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2018 لینک دانلود وپرداخت بانکی نمایش داده نمیشه لینک ارسال
ویدا 0 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2019 سلام من یبار این فایلو خرید کرده ودانلود کردم ولی ایمیلم را وارد نکردم حالا میخوام دوباره دانلود کنم میره دروازه پرداخت چکار کنم. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2019 در 13 ساعت قبل، ویدا گفته است : سلام من یبار این فایلو خرید کرده ودانلود کردم ولی ایمیلم را وارد نکردم حالا میخوام دوباره دانلود کنم میره دروازه پرداخت چکار کنم. درود از طریق ایمیلتون بازیابی کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ویدا 0 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2019 از طریق جیمیل وارد frimware.vip میشم ولی درپنل کاربری در لیست خریدها خریدی مشاهده نمیشه قبلا از همین حساب جیمیل فایل را خریدم مشکل اینجاست که در هنگام خرید در دروازه اینترنتی جیمیلم را وارد نکردم کد رهگیری خرید هم یادم نیست راهکار چیه؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مهر، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2019 در 22 ساعت قبل، ویدا گفته است : درود کرک این محصول وجود نداره موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.